5-6 maç hile oynanan hesap ban yer mi?

Check Engine

Becerikli
Makaleler
1
Normalde arkadaşım beni boostluyordu hile kullanarak. Sonra geçen hafta ben de ona uydum, beraber ESP yani WH kullandık sadece 5-6 maç. Kızacak olabilirsiniz, haklısınız. Bir anlık hataydı belki de ama çok sinir bozucuydu hilecilerin oyunumu mahvetmesi. Hileyi sildim, yanlış olduğunu anladım. Bir de kullandığın hile ücretsiz hileydi, sizce ban yer miyim? Yersem ne zaman yerim?

Ban yersen şaşırma. Ücretli hile ise ve VAC Live ID sürekli değiştiriyorsa sanmam ban yiyeceğini (Bir arkadaşımda görmüştüm.) Kullanmayalım şu hileleri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Umarım ban yersin de, bandan çok daha tehlikeli bir durum içine sokmuşsun kendini. Bilgisayarına belki de onlarca arka kapı açtın.

Eğer başka kullanıcılar seni raporladıysa HW ban yeme riskin yüksek.

Anlık bir hataya düşüp zamanında 1 hafta falan hile kullandım sonra sildim. Belli etmiyordum, aradan yıllar geçti hesabım hâlâ taş gibi duruyor. Yani VAC çok iyi çalışan bir sistem değil. Rapor yemediyseniz veya belli etmediyseniz ban yemeniz zor.

Belli etmedim hocam fazla ama biraz report yedim maalesef, cheater falan yazmışlardı. Şu an hiç girmedim 4 gündür hesaba, bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…