Sınırsız yemezsin. Kısa süreli yeniliyor. Yakın zamanda Vac live yediysen onun süresi artarak yersin.

Hiçbir maç hilesiz geçmiyor. Bazıları öyle ezik ki legit oynamaya çalışıyor 2-3 defa first kill düellosunu kaybediyor direkt mermiye şekil vermeli aimbotu açıyor.
Kendisinden iyi oynayan herkesi hile sanmaları...

Hep kırmızı'da kalmaz. Er ya da geç ya ban yersiniz ya da düzelir. Güven faktörünüz raporla düşmez hocam. Tamamen kullandığınız hile ve özelliklere bağlı.

Wallhack, radar hilesi gibi oyun belleğini okuyan ve değiştiren hileler bypass yapılmazsa çok kısa sürede tespit edilir. Bypass olsa bile er ya da geç ban yersiniz. O yüzden legit oynamak isteyenler Premier'de hatta FACEIT gibi platformlarda asla bu hileleri kullanmazlar. Fakat ESP, Webradar gibi sadece oyunun belleğini okuyan özellikleri kullanırsanız bu ihtimal çok daha düşük olur. Burada yine kullandığınız hilenin bellek okuma methodu önemli. Eğer düzgün bir şekilde yapmışlarsa ban yemeniz imkansız diyebiliriz. Tabii aşırı belli edip manual olarak incelenmezseniz.

Üstüne bir de oyunun kernel seviyesinde anti hilesi yok. DMA kullanarak sağlam bir ESP kullanırsanız yakalanmanız direkt imkansız. VAC hiçbir şekilde tespit edemez çünkü. DMA hileleri pahalı fakat skinlere binlerce dolar veren adamlar bu hilelere de para veriyor.

Bilgikendirdiğiniz için teşekkür ederim böyle adamakıllı yorum lazımdı bana. Kullandığım hile Free ama her gün Update alıyor, hilenin tam adını veremem ceza alabilirim ama U ile başlıyor adı. Onu kullandık ikimizde, eğer yiyeceksek 3-4 ayı bulur mu yememiz? Yoksa 2-3 haftada belli olur mu?

Sınırsız yemezsin. Kısa süreli yeniliyor. Yakın zamanda Vac live yediysen onun süresi artarak yersin.

Hiçbir maç hilesiz geçmiyor. Bazıları öyle ezik ki legit oynamaya çalışıyor 2-3 defa first kill düellosunu kaybediyor direkt mermiye şekil vermeli aimbotu açıyor.
Daha önce hiç VAC live almadım hocam.

hilenin içerisinde bypass veya cheat guard sec yoksa üzgünüm dostum report yemesen bile ban yersin otomatik olarak

Bilgikendirdiğiniz için teşekkür ederim böyle adamakıllı yorum lazımdı bana. Kullandığım hile Free ama her gün Update alıyor, hilenin tam adını veremem ceza alabilirim ama U ile başlıyor adı. Onu kullandık ikimizde, eğer yiyeceksek 3-4 ayı bulur mu yememiz? Yoksa 2-3 haftada belli olur mu?
O kadar gecikmeli ban atacağını düşünmüyorum. 1-2 hafta içerisinde bir şey olmazsa daha da olmaz.

CS algoritması sizin hile kullandiginizi biliyor ve sizi hilelerle eslestiriyor. Bunla ilgili bir video izlemistim uzun yillar once. Senin surekli hilelerle gelme sebebin bu. CS'nin banlamama sebebi ise sanriim oyuncu kaybetmemek icin. Bilmiyorum neden boyle bir sey yaptiklarini cok garip olay bu. Şahsen benim hesabima hic hile denk gelmemisti bir kac gunlugune oynama firsati bulmustum gecmiste. 😅

CS2 mi? Seçkin hesapta hile açmak delilik olsa gerek. CS2'de eğer Overwatch düşerseniz kesin ban yersiniz. CS2 olduğunu bilmiyordum. Ban dalgasında yersiniz muhtemelen. Kullandığınız herkese açık hilelerin çoğu oyun dosyalarında kalıntı bırakıyor.

CS2'de çok uzun zamandır Overwatch yok hocam.