CS algoritması sizin hile kullandiginizi biliyor ve sizi hilelerle eslestiriyor. Bunla ilgili bir video izlemistim uzun yillar once. Senin surekli hilelerle gelme sebebin bu. CS'nin banlamama sebebi ise sanriim oyuncu kaybetmemek icin. Bilmiyorum neden boyle bir sey yaptiklarini cok garip olay bu. Şahsen benim hesabima hic hile denk gelmemisti bir kac gunlugune oynama firsati bulmustum gecmiste. 😅

Bu şu an rapor yeme sayısıyla düşen güven faktörüne bağlı. Öyle leş bir sistem ki iyi oynadığımız için kırmızı güven faktörü ile geziyoruz.

Hocam arkadaşa da açıkladım. Overwatch var ama oyuncular için değil Valve çalışanları manuel ban atsın diye var. Yoksa AntiCheat her hileyi algılayamaz.

Ban yemesi için de çok fazla rapor alması lazım ki çalışanların radarına girsin.

CS2 çıktığından beri karşımıza bir sürü hile geldi ancak hiç birini banlatamadık işin saçma kısmı. Overwatch varsa bile yok gibi o halde ki pek bir işe yaramıyor. Bu hileler yıllardır CS'nin baş belası ki CS2'de durum daha da rezalet.

Bu şu an rapor yeme sayısıyla düşen güven faktörüne bağlı. Öyle leş bir sistem ki iyi oynadığımız için kırmızı güven faktörü ile geziyoruz.

CS2 çıktığından beri karşımıza bir sürü hile geldi ancak hiç birini banlatamadık işin saçma kısmı. Overwatch varsa bile yok gibi o halde ki pek bir işe yaramıyor. Bu hileler yıllardır CS'nin baş belası ki CS2'de durum daha da rezalet.
O halde kipkirmizi guven faktoruyle gezerdim oyunda. 🤣🤣 Çok fena oynardim arkadaslar wallhack diolardi bana cs 1.6'da tüm server adminleri hep banliodu beni serverden. 🤣🤣🤣

Konu güncelleme: 1 ay geçti ve ikimize de hiçbir şey olmadı, güven faktörümüz çok etkilendi kırmızı oldu 5-10 dolar yükleyerek tekrar yeşil oldu güven faktörüm. Aktif hile kullanmıyorum şu anda.