5-6 maç hile oynanan hesap ban yer mi?

Kendisinden iyi oynayan herkesi hile sanmaları...

Bilgikendirdiğiniz için teşekkür ederim böyle adamakıllı yorum lazımdı bana. Kullandığım hile Free ama her gün Update alıyor, hilenin tam adını veremem ceza alabilirim ama U ile başlıyor adı. Onu kullandık ikimizde, eğer yiyeceksek 3-4 ayı bulur mu yememiz? Yoksa 2-3 haftada belli olur mu?

Daha önce hiç VAC live almadım hocam.

Aynen FACEIT'te radar kullanmayan kişi parmak sayısıyla gösterilecek kadar az.

Geçen FACEIT girdim çoğu hesap yeni açılmış öyle bir vuruyorlar ki sanarsın LV3 değil de 10lv adamlar. Bana hile gibi geldiler kayıtlara bakamadım.

hilenin içerisinde bypass veya cheat guard sec yoksa üzgünüm dostum report yemesen bile ban yersin otomatik olarak

Geçen FACEIT girdim çoğu hesap yeni açılmış öyle bir vuruyorlar ki sanarsın LV3 değil de 10lv adamlar. Bana hile gibi geldiler kayıtlara bakamadım.

Valve kadar kötü bir şirket yok ChatGPT'ye yazdırılan hile kodlarını bile algılayamıyor VAC.

O kadar gecikmeli ban atacağını düşünmüyorum. 1-2 hafta içerisinde bir şey olmazsa daha da olmaz.

CS algoritması sizin hile kullandiginizi biliyor ve sizi hilelerle eslestiriyor. Bunla ilgili bir video izlemistim uzun yillar once. Senin surekli hilelerle gelme sebebin bu. CS'nin banlamama sebebi ise sanriim oyuncu kaybetmemek icin. Bilmiyorum neden boyle bir sey yaptiklarini cok garip olay bu. Şahsen benim hesabima hic hile denk gelmemisti bir kac gunlugune oynama firsati bulmustum gecmiste.

CS2'de çok uzun zamandır Overwatch yok hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…