- Makaleler
- 17
Hocam ben en son öyle bir güven hissettiğimde başıma gelenleri bir bilseniz...Vallahi doğru söylüyorsunuz. Normalde kartı görmeden kart almayı bende pek sevmezdim ama arkadaşla telefonda konuşurken alakasız bir güven hissettim umarım yanılmam :d
Geçenlerde Sahibinden üzerinden güç kaynağı bakıyordum, bayağı uygun fiyata bulduğum için Hüseyin Demircan isimli Tesla Elektronik satıcısından Cooler Master RS-700 ve Corsair CX750 model güç kaynağını aldım. Bu sabah elime ulaştı ve kutusunu açtım, kablolarını incelerken CPU güç kablosunun bu şekilde erimiş olduğunu gördüm.
Üstteki pinler erimiş hatta biri direkt görünüyor bile. Satıcıya mesaj attım, görüldü attı. Ben de en son dedim sanırım cevap vermeyecek, aradığımda atarlı giderli konuşmaya başladı. Sattığın ürün sorunlu dediğimde "Kardeşim fotoğrafı vardı, ne demek...
Üstteki pinler erimiş hatta biri direkt görünüyor bile. Satıcıya mesaj attım, görüldü attı. Ben de en son dedim sanırım cevap vermeyecek, aradığımda atarlı giderli konuşmaya başladı. Sattığın ürün sorunlu dediğimde "Kardeşim fotoğrafı vardı, ne demek...
- 14925
- 2. el bilişim cpu elektronik güç tesla
- Forum: Web ve Mağaza Alışverişlerinde Yaşanan Sorunlar