İlk defa içeceksin extra alma. Git sarı tuborg al ve dene. Yanına bir cips al ye. Normalde ilk kez deneyen adama 2 biradan fazlası çarpar. Zamanla alışır.
İlk defa içecek için Beck's ve Carlsberg nasıldır?

Ben genelde Corona tercih ediyorum. Yanına da misket limon bulursam benim için tamamdır. Yanlış hatırlamıyorsam %4,5 alkol oranı vardı. Başka bira içemiyorum, hafif bir bira.
Arabacı adam alkol mü içer.🤨

Bir bira sarhoş edecek kadar vurmaz, 2-3 bardak kadar viski tüketirsen anca sarhoş olduğunu hissedersin.
Ben genelde Corona tercih ediyorum. Yanına da misket limon bulursam benim için tamamdır. Yanlış hatırlamıyorsam %4,5 alkol oranı vardı. Başka bira içemiyorum, hafif bir bira.
Corona'nın tadı sert mi hocam? Adını fazla duydum ama hiç tüketmedim, biraya ilgi duymadım diyelim.

Etmez kardeşim, 2 birada en zayıf bünyeyi sarhoş etmez. Sarhoş olma tribine girmeden keyfinle iç hiç bisi olmaz bide bud ve guisness öneririm.
İlla efes diyorsan ben malt içerim efes grubundan sadece akıp gidiyor.

İlk defa içecek için beck's ve Carlsberg nasıldır?

Arabacı adam alkol mü içer.🤨
Carlsberg de olur. Turbog'a göre daha hafiftir. İçince yanina mutlaka cips veya az miktar tuzlu fıstık vs al. En kötü çikolata olsun kare. Tek içersen garip bir tat yapabilir. Genelde keş dediğimiz bağımlı kişiler sade içiyor adama hiç dokunmuyor. Ben sade içmeyi pek sevmem. Mesela en iyisi Nacho cips.

Son düzenleyen: Moderatör:
Miller tercih edebilirsin, içimi rahattır. Sarhoşluk bünyeden bünyeye değişir her şey dozunda ve kararında iyidir. Ben kırmızı Special'ciyim, 3 kutu beni çakırkeyf yapar, 4. kutu da Zoom olurum. 🙂

Alkol aldığımda araba kullanmıyorum, bu konuda net ve kesin prensiplerim var. Bir tane bile içsem kullanmıyorum. Zaten ayda yılda bir içiyorum, sürekli içmiyorum. :cool:

Corona'nın tadı sert mi hocam? Adını fazla duydum ama hiç tüketmedim, biraya ilgi duymadım diyelim.

İçimi yumuşaktır, sert değil. Diğer biralar pek hoşuma gitmiyor benim de. Bende rakıcıyım genelde. Denemeni öneririm.

Alkol aldığımda araba kullanmıyorum, bu konuda net ve kesin prensiplerim var. Bir tane bile içsem kullanmıyorum. Zaten ayda yılda bir içiyorum, sürekli içmiyorum. :cool:

İçimi yumuşaktır, sert değil. Diğer biralar pek hoşuma gitmiyor benim de. Bende rakıcıyım genelde. Denemeni öneririm.
Yılbaşında doldurma rakı aldık tanıdıktan, kendisi yapıyor. Ölümle hiç bu kadar yakınlaşmamıştım. En son arkadaşın bacağını arıyorduk sonrası yok, kayıp:D