Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ObitR3

Başarılı
Yer
Adana
Önceden tam tersiydi fakat 5GHz bağlanmak için bir video izlemiştim. Bu işlemi yapınca da bu sefer 2.4 GHz gitti.
Benim için sıkıntı yoktu yaklaşık 5 6 aydır 5GHz'de kullanıyorum fakat sistemi modeme biraz uzak bir yere taşıdığımdan dolayı yavaşladı. 2.4 GHz'e geçersem belki düzelir diyordum.
Fakat yaptığım işlemi hiç hatırlamıyorum izlediğim videoyu da tekrar bulamadım. Ben bu işlem için ne yapmış olabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Wireless mode değerini değiştirmiş olabilirsiniz ben 5GHz'de kullanıyorum.

1715345450578.webp

Bu şekilde Auto ayarına alabilirsiniz.

1715345507462.webp
Modemden 2.4 GHz kapatmış olabilirsin. Eğer bulamazsan modemi sıfırlayabilirsin ama öncesinde kurulum için gerekli ISS giriş bilgilerinin elinde olduğundan emin ol.

Hocam yaptığım işlem Aygıt Yöneticisi ile ilgili durumdu sanırım modemin arayüzüne falan girmemiştim bayağı aylar olduğu için pek hatırlayamıyorum ama modem üzerinden bir şey yapmadığıma eminim.

Aygıt yöneticisinden ağ kartınıza sağ tıklayın özellikler kısmına gelin. Gelişmiş kısmından "802.11ax/ac/n" değerini "802.11ax" seçin. Preferred band seçeneğini "No Prefence" seçin.

1715344961519.webp

Aygıt yöneticisinden ağ kartınıza sağ tıklayın özellikler kısmına gelin. Gelişmiş kısmından "802.11ax/ac/n" değerini "802.11ax" seçin. Preferred band seçeneğini "No Prefence" seçin.
hocam dediğiniz gibi yapınca böyle gözüküyor

eğer yanlış bir işlem yapmadıysam