Detaylar
Kim cevapladı?Vadbav
Başarılı
İade hakkınız var 14 gün boyunca. Ama böyle e sipariş siteleri içindeki uyduruk mağazamsı satıcılar uyuzluk yapar. Gönderirsin yok kutu yırtık yok şu var bu var der reddeder uğraştırır.5 gün önce N11'den Netsiparis satıcısından anakart aldım fakat iade etmek istiyorum. Satıcıya yazdım açılmış ürünleri iade almıyoruz dediler. İade edemez miyim?
O zaman ne diyorsunuz? İade talebi oluşturayım mı? İadeyi kabul ederler mi? Satıcıya sorduğumda bunu yazdı.İade hakkınız var 14 gün boyunca. Ama böyle e sipariş siteleri içindeki uyduruk mağazamsı satıcılar uyuzluk yapar. Gönderirsin yok kutu yırtık yok şu var bu var der reddeder uğraştırır.
Vadbav
Başarılı
İade hakkınız var tabii ki oluşturun sonra detaylı video ve fotoğraflar çekin kutunun yırtık olmadığı ya da iç aksesuarlarında eksik olmadığına dair. İade için yasal hakkınız var kullanabilirsiniz.O zaman ne diyorsunuz? İade talebi oluşturayım mı? İadeyi kabul ederler mi? Satıcıya sorduğumda bunu yazdı.
Eki Görüntüle 142443
Kutu yırtık değil fakat içindeki ambalajı yırtmıştım. Kabul ederler mi yine de?İade hakkınız var tabiki oluşturun sonra detaylı video ve fotoğraflar çekin kutunun yırtık olmadığı yada iç aksesuarlarında eksik olmadığına dair. İade için yasal hakkınız var kullanabilirsiniz.
Aslında gerekçem anakartta wifi modülü olmadığı için iade ediyorum. Bu bir gerekçe sayılır mı?İade hakkınız yok gerekçesiz iade yapamazsanız karşı taraf kabul etmeyebilir, gerekçesiz iade hakkı kaldırıldı.
Vadbav
Başarılı
Ambalaj yırtıksa almazlar geri satışa uygun iade etmelisiniz geldiğinden farklı giderse mağaza haklı duruma düşer.Kutu yırtık değil fakat içindeki ambalajı yırtmıştım. Kabul ederler mi yine de?
Aslında gerekçem anakartta Wi-Fi modülü olmadığı için iade ediyorum. Bu bir gerekçe sayılır mı?
Daha yürürlüğe girmemiş o yüzden sorun olmaz gibi ama hayır yürürlüğe girseydi gerekçe sayılmazdı bu sizin hatanız.
O zaman maalesef iade edemem. Wifi modülü olmadığına bakmamıştım almadan önce. Mecbur usb anten alıp bir süreliğine idare edeceğim.Ambalaj yırtıksa almazlar geri satışa uygun iade etmelisiniz geldiğinden farklı giderse mağaza haklı duruma düşer.
Yeni konular
-
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-