Oyunculukgibisi
Becerikli
Soyumun arap olduğu kanısına nasıl vardınız?
Hocam Arap falan değiliz onu nereden çıkardın?Hey Allah'ım ya. Tamam kardeşlerim. En milliyetçi sizlersiniz. Türk oğlu Türk'sünüz. Peygambere Arapça indirilen kitabı reddedip, mealini falan okuyun.
Hocam kitap ne alaka? Kurana inanıyoruz müslümanız tamam da. Irk ile dini nasıl birleştirdiğinizi anlayamadım.Hey Allah'ım ya. Tamam kardeşlerim. En milliyetçi sizlersiniz. Türk oğlu Türk'sünüz. Peygambere Arapça indirilen kitabı reddedip, mealini falan okuyun.
Hocam kitap ne alaka? Kurana inanıyoruz müslümanız tamam da. Irk ile dini nasıl birleştirdiğinizi anlayamadım.
Hocam şu an konunun başlığıyla, soyumuzun Arap olması (?) ve Kur’an arasında nasıl bir bağ kurdun ben onu çözemedim.Olm sapık mısınız siz? Ne propagandası? Tek savunduğum şey, eğer Kur'an okuyacaksanız orjinal dilinde okumanız. Babamın sağlığı yerindeyken 6 tane meal okudu, farklarını özet halinde çıkardı. Bundan bahsediyorum. Şimdi tüm Araplara sövüp ban yedirteceksiniz bana.
Hocam sakin olun. Eğer Kur'an'ı orijinal dili ile anlayarak okumak isteyen biri Arapça öğrenmek zorunda siz bunu diyorsunuz ama ben istemiyorum yada sınıfta Müslüman olmayan bir çocuk istemiyor? Bu yüzden Arapça dersi olacaksa zorunlu olmamalı. Seçmeli olmalı.Olm sapık mısınız siz? Ne propagandası? Tek savunduğum şey, eğer Kur'an okuyacaksanız orjinal dilinde okumanız. Babamın sağlığı yerindeyken 6 tane meal okudu, farklarını özet halinde çıkardı. Bundan bahsediyorum. Şimdi tüm Araplara sövüp ban yedirteceksiniz bana.
Hocam şu an konunun başlığıyla, soyumuzun Arap olması (?) ve Kur’an arasında nasıl bir bağ kurdun ben onu çözemedim.
Ben de onu diyorum zaten. Benim zamanımda din dersi seçmeliydi. 2-3 dua okurduk geçerdik dersi. Tek dediğim ve anlaşılamadığım nokta; eğer okunacaksa Arapça okunması. Arap propagandası yapar olduk anasını satayım. İstemeyen okumaz tabii. Zorunlu ders olayında sonuna kadar katılıyorum.Hocam sakin olun. Eğer Kur'an'ı orijinal dili ile anlayarak okumak isteyen biri Arapça öğrenmek zorunda siz bunu diyorsunuz ama ben istemiyorum yada sınıfta Müslüman olmayan bir çocuk istemiyor? Bu yüzden Arapça dersi olacaksa zorunlu olmamalı. Seçmeli olmalı.