UmutSpec

Çalışkan
İyi akşamlar herkese. Bu konu hakkında 3-4 farklı konumum olduğunu hatırlıyorum. 2020 yaz aylarında mahalleye fiber dönüşüm planı geldi, 2-3 ay sonra tüm binalara kutular yerleştirildi ve aktif hâle getirildi. 1 Gbps interneti kullanan akrabalarım ve komşularım mevcut. Ben ne kadar başvuru yapsam da bir türlü sonuç alamadım. Türk Telekom'a başvuru yaptım fakat ses çıkmadı. Superonline'a da başvuru yaptım, hâlâ ses seda yok. Her konunun altına genellikle "BTK'ya bildir", "şuraya yaz", "CİMER'e yaz" gibi öneriler yazıldı, ben de hepsini yaptım ama topu birbirlerine attılar ve oradan da ses çıkmadı. Malum Konyalı şirketin 580 TL'lik 10 Mbps, 1000 ms internetine 2 yıldır maruz kalıyorum ve artık ne yapacağımı bilemedim. Önerilerinizi ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

Denilen şeylerin hepsini yaptıysan hiçbir şey yapamazsın maalesef. Defalarca Türk Telekom müdürlüğüne gittim bana çekilen kablo/kutu çekilmiştir gerisine karışamayız dediler. Taşındığım yeni evde Türknet kutusu var, fakat Türk Telekom kutusu yok bu yüzden fiber'den yararlanamazsın dediler bende Türknet'e geçtim. Ekstra olarak parayla fiber kablo çektirebilirsin.

Aynısını yaşıyorum. Superonline fiber çekildi ama memnun değilim. İki bitişik binam diğer ISS fiberlerini istemediği için bana çekmiyorlar. Rezalet bir hizmet anlayışı gerçekten. Üstelik 15 senelik müşterisi olmama rağmen.

Denilen şeylerin hepsini yaptıysan hiçbir şey yapamazsın maalesef.
Tüm binalara çekildi sanirsam tek ben ve komsum kaldık :D

Aynısını yaşıyorum. Superonline fiber çekildi ama memnun değilim. İki bitişik binam diğer ISS fiberlerini istemediği için bana çekmiyorlar. Rezalet bir hizmet anlayışı gerçekten. Üstelik 15 senelik müşterisi olmama rağmen.
Benim mahalleye ortak altyapı denen bir şey geldi. Sol ve tt ekipleri beraber calısıyordu.

Denilen şeylerin hepsini yaptıysan hiçbir şey yapamazsın maalesef. Defalarca Türk Telekom müdürlüğüne gittim bana çekilen kablo/kutu çekilmiştir gerisine karışamayız dediler. Taşındığım yeni evde Türknet kutusu var, fakat Türk Telekom kutusu yok bu yüzden fiber'den yararlanamazsın dediler bende Türknet'e geçtim. Ekstra olarak parayla fiber kablo çektirebilirsin.
Hocam bendemi sorun var anlayamadım ama sayfaya her refresh attıgımda mesajiniz uzuyor.

Tüm binalara çekildi sanirsam tek ben ve komsum kaldık :D

Benim mahalleye ortak altyapı denen bir şey geldi. Sol ve TT ekipleri beraber calısıyordu.

Oysa karşı binada var. Telefon direği üzerinden bir tane kablo çekip hem müşteri kazanabilir hem müşteriyi nemnun eder. Bunu yaptıkları çok yer gördüm.

Oysa karşı binada var. Telefon direği üzerinden bir tane kablo çekip hem müşteri kazanabilir hem müşteriyi nemnun eder. Bunu yaptıkları çok yer gördüm.
Hocam kapının önüne bir kutu koydular hali hazırda ordan sanırsam eve çekmeleri lazım çekilse 1 gbps internet paketini alacak 5 tane müşteri var.