5 yıllık arkadaşımla küstük

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Taylan Dinler
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 485
Yer
Ankara
Arkadaşımla aynı okulu kazandık ve bu gelir gelmez bir tane kızla sevgili oldu. Ben de bir kıza açıldım, reddedildim ama bunlar öncesinde arkadaşım ve sevgilisi benim bu kızla olmam için aracı olmuştu. Bu vesileyle de arkadaş oldular, kız beni reddettikten sonra kendi hoşlandığı çocuğu gelip benim arkadaşımın sevgilisine anlatıyordu ve sevgilisi de geri çekilmesi gereken yerde dinleyip karşılık veriyordu (cevap, vs.). Ne yalan söyleyeyim zoruma gitti. Kızdığım nokta, arkadaşımın bunu bildiği halde hem sevgilisini uyarmayıp hem de konuya pasif kalması ve duyarsızlık etmesi. Kendimce haklı olduğumu düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Anlamadım kız sizi kabul etmek zorunda değil ki. Kızın arkadaşı da normal olarak onu dinler ve karşılık verir.

Kız beni kabul etmek zorunda değil zaten?

Kız seni istememiş ve bu işin sonunda arkadaş olarak kalmışlar. Çocukça davranmışsın.
Kız benimle illaki sevgili olacak demiyorum, kırıldığım nokta aracı olan arkadaşımın geri çekileceği yerde ona karşılık vermesi. Sonuçta en başında bana ayarlaması için arkadaş oldular.

Tamam olmadı ve arkadaş olarak devam ettiler.

Dostum neden geri çekiliyor bu şahıs? Senle olmadığını anlayınca yardımcı oluyor işte arkadaşına.
Çok yüzeysel düşünüyorsun. Bu bana ters geliyor işte. En azında kafasında ben Taylan'a saygısızlık ederim diye düşünüp pasif kalabilirdi. Bir de sanki ben anlamayacakmışım gibi benim yanımda da fısır fısır konuşuyorlardı.

Arkadaşından özür dile hocam bir kız için abartı tepki ve anlamadım. Bak şimdi A kişisi arkadaşın, b kişisi arkadaşının sevgilisi, c kişisi arkadaşının sevgilisinin, arkadaşı. Değil mi? Eğer durum böyleyse senin kendi arkadaşın o kıza yardım ettiyse evet sorun var. Ama yardımlaşma kız kızaysa sorun yok.

Bir de sanki ben anlamayacakmışım gibi benim yanımda da fısır fısır konuşuyorlardı.
Senin duymaman gereken bir konu olabilir. Belki 'Ben Taylan'a saygısızlık etmiş olurum bunu sesli söylersem' diye düşünüp sessizce konuşmuş olabilir. Seni aşağılamıyorum fakat olgun düşünce yapısına sahip değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…