Belki de ben duymak istiyorumdur? Kız beni reddetti zaten daha neye üzüleceğim? Mesaj da attım, birisinden mi hoşlanıyor diye geçiştirdi durdu.Senin duymaman gereken bir konu olabilir. Belki 'Ben Taylan'a saygısızlık etmiş olurum bunu sesli söylersem' diye düşünüp sessizce konuşmuş olabilir. Seni aşağılamıyorum fakat olgun düşünce yapısına sahip değilsin.
Detaylar
Kim cevapladı?Torukojin Kaneki
Başarılı
Kral hiç bişi anlamıyorum kız kıza konuşuyorlarsa sorun yok. Arkadaşınlaysa sorun var. Fısıldaşıyolarsa aralarında gizlidir. Söylemek istemeyebilir.Belki de ben duymak istiyorumdur? Kız beni reddetti zaten daha neye üzüleceğim? Mesaj da attım, birisinden mi hoşlanıyor diye geçiştirdi durdu.
A kişisi benim hoşlandığım kız olsun, B kişisi de arkadaşımın sevgilisi, C kişisi de arkadaşım olsun. A kişisi gidip B kişisine kendi hoşlandığını anlatıyor, C kişisi de bu ikisine ortak oluyor. En azından gidip B kişisini uyarabilirdi. Duyarsızlık yaptıklarını düşünüyorum.Arkadaşından özür dile hocam bir kız için abartı tepki ve anlamadım. Bak şimdi A kişisi arkadaşın, b kişisi arkadaşının sevgilisi, c kişisi arkadaşının sevgilisinin, arkadaşı. Değil mi? Eğer durum böyleyse senin kendi arkadaşın o kıza yardım ettiyse evet sorun var. Ama yardımlaşma kız kızaysa sorun yok.
Hacı yaş kaç senin? Dünya senin etrafında mı dönüyor her şeyi istiyorsun ben de duyucam niye konuştu niye bunu yaptı falan falan. Sen duymak istiyorsun diye sana söylemek zorunda mı bu nasıl bir düşünce yapısı özel bir konuşma yapamazlar mı aralarında?
Kız kıza konuşuyorlar ama sonuçta en başında bana ayarlayacaktı. Şimdi başka birisi için konuşması bana koydu açıkçası. Hoşlandığım kız zaten aracı olduklarını bilmediği için anlatabilir onda sorun yok ama benim arkadaşımın sevgilisi en azından kızla arasına bir mesafe koyabilirdi. (O konuda) Yoksa arkadaşlıkları bozulsun demiyorum yanlış anlaşılmasın.Kral hiç bişi anlamıyorum kız kıza konuşuyorlarsa sorun yok. Arkadaşınlaysa sorun var. Fısıldaşıyolarsa aralarında gizlidir. Söylemek istemeyebilir.
Beni çok yanlış anlıyorsun.Hacı yaş kaç senin? Dünya senin etrafında mı dönüyor her şeyi istiyorsun ben de duyucam niye konuştu niye bunu yaptı falan falan. Sen duymak istiyorsun diye sana söylemek zorunda mı bu nasıl bir düşünce yapısı özel bir konuşma yapamazlar mı aralarında?
Doğru anladığıma emin ol. Sen çok farklı düşünüyorsun bu olayları.
Torukojin Kaneki
Başarılı
Kız kıza konuşuyorlar ama sonuçta en başında bana ayarlayacaktı. Şimdi başka birisi için konuşması bana koydu açıkçası. Hoşlandığım kız zaten aracı olduklarını bilmediği için anlatabilir onda sorun yok ama benim arkadaşımın sevgilisi en azından kızla arasına bir mesafe koyabilirdi. (o konuda) yoksa arkadaşlıkları bozulsun demiyorum yanlış anlaşılmasın.
Beni çok yanlış anlıyorsun.
Boş ver gitsin iki kızıda hayatında tanımamışsın belki de hayırsızın teki ikisi de. Arkadaşınla aranı bozma yeter. Arkadaşın hep onlarla takılmıyorsa sorun yok herhalde.
Doğru anladığıma emin ol. Sen çok farklı düşünüyorsun bu olayları.
Sence nasıl olmalı peki? Nasıl düşünmeliyim?
Boş ver gitsin iki kızıda hayatında tanımamışsın belki de hayırsızın teki ikisi de. Arkadaşınla aranı bozma yeter. Arkadaşın hep onlarla takılmıyorsa sorun yok herhalde.
Kızlar çok iyi arkadaş oldular, arkadaşım da doğal olarak birisi sevgilisi olduğu için beraber görüyorum okulda. (aynı okuldayız bu arada)
Torukojin Kaneki
Başarılı
Üni mi?Sence nasıl olmalı peki? Nasıl düşünmeliyim?
Kızlar çok iyi arkadaş oldular, arkadaşım da doğal olarak birisi sevgilisi olduğu için beraber görüyorum okulda. (aynı okuldayız bu arada)
Evet. Bu arada bende bir kız için 5 yıllık dostluğumuzu bozmaya değmeyecek olduğunu düşünüyorum ama ciddiye alınmamam (Mesajlarıma dönülmemesi, düşüncelerimin hiçe sayıldığını düşünmem vs.) kırdı açıkçası. Bende bir-iki kötü kelime ettim karşılıklı kırdık birbirimizi ve küstük.