Bir süredir iyi değil bunu görüyorum. Hatta iyi olmadığını açıkça dile getirdiği zamanlar olmuştu ben sorunca.Dertleşmek derken sohbet muhabbet takılırız demek istiyor olmasın.
Her neyse, teşekkür ederim. Umarım.
Bir süredir iyi değil bunu görüyorum. Hatta iyi olmadığını açıkça dile getirdiği zamanlar olmuştu ben sorunca.Dertleşmek derken sohbet muhabbet takılırız demek istiyor olmasın.
Planlara göre, salı günü saat 12'de buluşacağız.
Teşekkür ederim. Şimdi biraz bakındım ve buldum.Korkmanı veya yetersiz hissetmeni gerektiren hiçbir şey yok, sen de farkındasın da bazı şeyler elinde değil tabii. Profiline yazdığım mesajları hatırlıyor musun? Onları tekrar okursan gerginliğini azaltabilir ve rahat hissedersin diye düşünüyorum. Mesajlarımız bir yere kadar etkili olur zira bildiğin ama uygulamakta zorlandığın şeylerden bahsediyoruz, öz güven eksikliği yaşıyorsan mesajlarla çözmemiz hayli zor. Uzman bir psikiyatra danışırsan daha sağlıklı olur, forumdaki önerilerden ziyade buna ihtiyacın var.
Şöyle uzun, nahif, içten bir yazı yazacaktım da profiline yazdığım mesajların yeterli olduğunu düşündüm. Arkadaşınla buluşma sürecini olabildiğince rahat ve neşeli geçirmeni umuyorum.
Ne güzel... Korktuğun ve seni geren şeylerin üzerine gide gide öz güvenin artacak, kendini her an rahat ifade edebilir hâle geleceksin. Şunu da özellikle belirtmek isterim: Hayatta -yeri geldiğinde tabii- cömert, cesur ve dürüst olduğun sürece sırtın yere gelmez. Albert Einstein’ın anlamlı bir sözüyle bitireyim: “Dünden ders çıkar, bugünü yaşa, yarın için umut et.”Kızla saat 12 civarı buluştuk (1 çaya 60 TL verdim.). Her neyse iyi geçti. Gerilmeme gerek yokmuş, rahatça ifade edebildim kendimi ki buna ben de şaşırdım.