Bütçe
60.000 TL
Şahsi fikrim fiyatı pahalı. Ancak GameGaraj önermediğim, LOQ'u siz istemediğiniz ve Excalibur cihazlardan bahsettiğim anda recmetmeye kalkan tayfa göz önüne alınırsa alınabilecek bir cihaz. Tekrar ediyorum ama, gereksiz pahalı.
Kaç para olması gerek sizce hocam? 5060 ve eli yüzü düzgün laptoplar 60 binden aşağıya pek göremedim. Gamegaraj'ı 2K'da darboğaz istemediğimden almak istemiyorum. 1080P'ye indirince de görüntü de bozulma oluyor.

Kaç para olması gerek sizce hocam? 5060 ve eli yüzü düzgün laptoplar 60 binden aşağıya pek göremedim. GameGaraj'ı 2K'da darboğaz istemediğimden almak istemiyorum. 1080P'ye indirince de görüntü de bozulma oluyor.

Lenovo'da gayet güzel ASUS olsun diye uğraşmamalısın. Sadece servis biraz karışık oda tr'de hepsi aynı.

Hayır bu para verilmemeli 16 GB RAM var. Eksi olarak Windows 6 veya 7 bin TL fark alıyorlar.
Bana Casper yüzünden kızıyorlar ama bence oda alınabilir. 5070'li LOQ öneririm ilk sırada.
Hocam bu model için 65 binden aşağıya göremedim. ASUS F16 modeli ilk tercihim sizce indirime girer mi? Duruma göre LOQ'a yöneleceğim TUF girmezse.

Kaç para olması gerek sizce hocam? 5060 ve eli yüzü düzgün laptoplar 60 binden aşağıya pek göremedim. GameGaraj'ı 2K'da darboğaz istemediğimden almak istemiyorum. 1080P'ye indirince de görüntü de bozulma oluyor.

GameGaraj'dan uzak durun zaten. 13 taksitle almamış olsam ve 14 günlük iade süresi geçmemiş olsa iadeyi basmıştım çoktan. Aldığıma pişman ettiler beni.