Mare
Üyecik
Boşta ya da internette takılırken kaç derece oluyor sizinki?Bende de 5800X var, Cinebench R23 yaparken 82 derece oluyor. İlginçmiş o sıcaklıklarda çalışması.
Boşta ya da internette takılırken kaç derece oluyor sizinki?Bende de 5800X var, Cinebench R23 yaparken 82 derece oluyor. İlginçmiş o sıcaklıklarda çalışması.
Geçen aya kadar memnundum ama süper değildi. Mevcut durumda eskiye nazaran 8-10 derece fark var.
55 60 civarı, fan devrim 300 amaBoşta ya da internette takılırken kaç derece oluyor sizinki?
Soğutucu mu bozuldu sizce yoksa macundan mı? Benim kasa airflow olmadığı için hava akışı da yok gibi bir şey hiç 35 derece gördüğümü hatırlamıyorum.O soğutucu ile serin ortamda boşta 35 derece civarına düşmesi lazım, oyunlarda 70 dercelerde kalması lazım, donanım değiştirip kurtulmak istiyorsunuz ama yeni işlemciler daha sıcak çalışıyor bilginiz olsun.
2.500TL iken daha alınabilir bir modeldi. 2.900TL "abow" dedirtiyor.![]()
Pompa hızını nasıl kontrol edebilirim bir de hava soğutma ne önerirsiniz denemek için?Kötü macun değil o, pompa hızını kontrol edin hızında problem yoksa bir hava soğutma takacaksınız, boştaki ısı düşük kalırsa soğutucuda problem vardır.
Pompa hızını nasıl kontrol edebilirim bir de hava soğutma ne önerirsiniz denemek için?
Pompa soketinin takılı olduğu porta BIOS'tan bakacaksınız orada hızı yazar, %100 çalışması lazım.
Emanet bir hava soğutma bulmanız lazım.
Pompa soketinin takılı olduğu porta BIOS'tan bakacaksınız orada hızı yazar, %100 çalışması lazım.
Emanet bir hava soğutma bulmanız lazım.