Bütçe
50.000 TL

Mikami

Çalışkan
Merhaba, ilk defa hazır sistem alacağım. Daha önce laptop kullanıyordum ve bilgisayarların donanımları hakkında pek bilgi sahibi değilim.

Bütçem 50.000 TL ama gerekirse 55.000 TL çıkartabilirim. Taksitle almayı planlıyorum. Monitör ve ekipman bu bütçeye dahil değil.

Ders çalışmak, oyun oynamak (FPS ağırlıklı) ve dizi/film izlemek için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, ilk defa hazır sistem alacağım. Daha önce laptop kullanıyordum ve bilgisayarların donanımları hakkında pek bilgi sahibi değilim.

Bütçem 50.000 TL ama gerekirse 55.000 TL çıkartabilirim. Taksitle almayı planlıyorum. Monitör ve ekipman bu bütçeye dahil değil.

Ders çalışmak, oyun oynamak (FPS ağırlıklı) ve dizi/film izlemek için kullanacağım. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Kendi sistemini toplamak artık daha ucuz o şekilde yapabilme şansınız var mı?

Hocam attığınız 2. sistem makul geldi. Ama ucuz olanla farkı nedir ve özelleştirme yapılması gerekiyor mu? Aydınlatırsanız sevinirim.

Kasa ve soğutucu çöp ve bence bu bütçede A620 bir anakart yakışmamış.

Öyleyse direkt bu haliyle alıyorum hocam? Uzun bir süre kullanacağım o yüzden emin olmak istiyorum.
Bir de ekran kartı için işlemci düşük tutulmuş sanırım sıkıntı yaratır mı?