Telefonu 3 ay sonra alacağım. Önemli olan kamera performansı ve uzun süre beni götürmesi ve ileride rahatlıkla ROM atabileceğim bir telefon lazım.

Aklımda S24+ var fakat ZTE Nubia Red Magic 9 Pro Türkiye'ye geldiği için düşünmedim de değil.

Yanlış bilgi: S23 FE'nin Türkiye sürümünde Exynos chipset bulunmaktadır.
Oyun telefon performansı ve pil şarj süresi olarak Samsung Galaxy S23 FE sürümüne bakmanı öneririm Snapdragon işlemcisi bulunmakta arkadaşıma aldırdım neredeyse 1 ay olacak bayılarak kullanıyor bir de kendisi deli gibi kullanıyor fazla düşürüyor ekran sağlamlığıda iyi Gorilla Glass bulunmakta fiyatı da dediğin bütçenin yarı fiyatında.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu 3 ay sonra alacağım. Önemli olan kamera performansı ve uzun süre beni götürmesi ve ileride rahatlıkla ROM atabileceğim bir telefon lazım.

Aklımda S24+ var fakat ZTE Nubia Red Magic 9 Pro Türkiye'ye geldiği için düşünmedim de değil.
Hocam selamlar, bu fiyatlarda benim aklıma yatan nacizane tavsiyem IPhone 15 oluyor ya.

Hocam selam, bu fiyatlarda benim aklıma yatan naçizane tavsiyem iPhone 15 oluyor ya.

Düşünmüyorda değilim fakat Android gibi özgür bir OS olmadığından ve dayatmalardan dolayı pek düşünmüyorum. Bir de şu Apple teknik servis fiyatları uçuk olduğu içinde pek düşünmüyorum.

Oyun telefon performansı ve pil şarj süresi olarak Samsung Galaxy S23 FE sürümüne bakmanı öneririm Snapdragon işlemcisi bulunmakta arkadaşıma aldırdım neredeyse 1 ay olacak bayılarak kullanıyor bir de kendisi deli gibi kullanıyor fazla düşürüyor ekran sağlamlığıda iyi Gorilla Glass bulunmakta fiyatı da dediğin bütçenin yarı fiyatında.

Önerin için teşekkürler fakat belirttiğim bütçenin yarısı kadar bu telefon yani bu bütçede düşük bir model almak istemem şahsen.

Kamera performansına önem veriyorsanız, kesinlikle Huawei Pura 70 öneririm.
Rom atarak özelleştireceğim telefon arıyorsanız da S24+ tercih edilebilir.

Kamera performansına önem veriyorsanız, kesinlikle Huawei pura 70 öneririm.
ROM atarak özelleştireceğim telefon arıyorsanız da S24+ tercih edilebilir.

HarmonyOS'a App Gallery üzerinden Google servislerini yükleyebiliyorsak çok iyi olur.

Türkiye'de EMUI olarak geliyor lakin App Gallery üzerinden Google servislerini yükleyebiliyoruz fakat HarmonyOS'de olup olmayacağını bilemiyorum.