Kamerası iyi olan ve depolama konusunda çok problem yaşatmayacak bir telefon arıyoruz. Oyun oynanırsa çiftlik oyunları gibi şeyler oynanır. iPhone olması isteniyor ama şart değil. Günlük kullanımda ve fotoğraf çekiminde tatmin etmeli.
Samsung Galaxy S25
Samsung Galaxy S25 Edge
Xiaomi 15T Pro
iPhone 16e
Aklımdaki modeller bunlar ama telefon konusunda pek bilgili değilim.
Kamerası iyi olan ve depolama konusunda çok problem yaşatmayacak bir telefon arıyoruz. Oyun oynanırsa çiftlik oyunları gibi şeyler oynanır. iPhone olması isteniyor ama şart değil. Günlük kullanımda ve fotoğraf çekiminde tatmin etmeli.
Samsung Galaxy S25.
Samsung Galaxy S25 Edge.
Xiaomi 15t Pro.
iPhone 16e.
Aklımdaki modeller bunlar ama telefon konusunda pek bilgili değilim.
S25 Edge veya Nothing Phone 3. Phone 3'u oneriyorum bu konuda. Kamera sensoru Honor Magic7 Pro ile ayniydi. Eh, tabii. S25 Edge'in sensoru de S26 Ultra ile ayni. Unutmamak lazim. Bunlar sadece main kamera ozelinde. Telefoto, ultra width, selfie kameralari isin icine girince bambaska bir hal aliyor.
17e ile işlemci farkı, 1 yıl fazladan güncelleme farkı, magsafe farkı, fazladan 128 gb hafıza farkı varken nasıl fark yok diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Kamerası ayrıca dezavantaj falan değil, geniş açı ve optik zoom hariç gayet günceli yakalayabilen bir kamerası var. iPhone olması isteniyor diye önerdim, o kadar önemli değilse olup olmaması S25'te bakılabilir.
17e ile işlemci farkı, 1 yıl fazladan güncelleme farkı, MagSafe farkı, fazladan 128 GB hafıza farkı varken nasıl fark yok diyebiliyorsunuz anlamıyorum. Kamerası ayrıca dezavantaj falan değil, geniş açı ve optik Zoom hariç gayet günceli yakalayabilen bir kamerası var. iPhone olması isteniyor diye önerdim, o kadar önemli değilse olup olmaması S25'te bakılabilir.
İşlemci farkını hissedebilir misin günlük kullanım amaçlı cihazda? 60 Hz ekranda?
MagSafe'i kullanan tek bir iPhone kullanıcısı görmedim o kadar çevremde çok fazla Apple kullanıcısı varken.
1 yıl Update ise zaten 6 sene alıyorlar, sırf 1 sene Update için fazladan fark verilmez.
Aynı zamanda 16E'nin 256'lığı 17E'den yaklaşık 6 bin TL daha ucuz. Yani ben 6 bin TL'ye değecek bir fark göremiyorum gerek yok.
S25 Edge veya nothing Phone 3. Phone 3'u oneriyorum bu konuda. Kamera sensoru Honor magic7 Pro ile ayniydi. Eh, tabii. S25 Edge'in sensoru de S26 Ultra ile ayni. Unutmamak lazim. Bunlar sadece main kamera ozelinde. Telefoto, Ultra width, selfie kameralari isin icine girince bambaska bir hal aliyor.
İşlemci farkını hissedebilir misin günlük kullanım amaçlı cihazda? 60 Hz ekranda?
MagSafe'i kullanan tek bir iPhone kullanıcısı görmedim o kadar çevremde çok fazla Apple kullanıcısı varken.
1 yıl Update ise zaten 6 sene alıyorlar, sırf 1 sene Update için fazladan fark verilmez.
Aynı zamanda 16E'nin 256'lığı 17E'den yaklaşık 6 bin TL daha ucuz. Yani ben 6 bin TL'ye değecek bir fark göremiyorum gerek yok.
Bana kalsa S25 Edge alırdım. Nothing'in daha gelişmesi lazım.