Bütçe
50.000 TL

Emirr

Başarılı
Herkese selamlar. Bu sistemi almayı düşünüyordum ancak zamlanmış. Bu yüzden kendim parça parça toplamaya karar verdim. Almayı düşündüğüm parçalar aşağıda yer alacak. Eğer sizin de ekstra önerileriniz varsa duymak isterim.

Bütçem yaklaşık 50.000 TL ama henüz mevcut bilgisayarımı satamadım. Bu yüzden şu an için 25.000 TL civarında, ekran kartı hariç parçaları toplamayı düşünüyorum. Aslında bilgisayarımı satıp tüm sistemi alacaktım ama fiyatlar her geçen gün zamlandığı için alabileceklerimi şimdiden almak istiyorum.

Örneğin RAM daha dün 4.749 TL iken, şu an 5.579 TL olmuş. Daha uygun fiyata alternatifler önerebilirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selamlar. Bu sistemi almayı düşünüyordum ancak zamlanmış. Bu yüzden kendim parça parça toplamaya karar verdim. Almayı düşündüğüm parçalar aşağıda yer alacak. Eğer sizin de ekstra önerileriniz varsa duymak isterim.

Bütçem yaklaşık 50.000 TL ama henüz mevcut bilgisayarımı satamadım. Bu yüzden şu an için 25.000 TL civarında, ekran kartı hariç parçaları toplamayı düşünüyorum. Aslında bilgisayarımı satıp tüm sistemi alacaktım ama fiyatlar her geçen gün zamlandığı için alabileceklerimi şimdiden almak istiyorum.

Örneğin RAM daha dün 4.749 TL iken, şu an 5.579 TL olmuş. Daha uygun fiyata alternatifler önerebilirseniz sevinirim.

SSD: Kioxia Exceria G3 ekran kartı olarak Palit markasını da değerlendirebilirsiniz. https://www.sinerji.gen.tr/palit-ge...12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54981 Palit de PNY de iyi bir markadır.

SSD: Kioxia Exceria G3 ekran kartı olarak Palit markasını da değerlendirebilirsiniz. https://www.sinerji.gen.tr/palit-ge...12gb-gddr7-192-bit-dlss-4-ekran-karti-p-54981 Palit de PNY de iyi bir markadır.
Hocam G3 G2'YE göre 200 TL daha pahalı normalde hesabını yapmazdım ama bütçemi arttırmak yerine azaltmaya çalışıyorum. Önerdiğiniz ekran kartına baktım PNY'yi öneren çokça insan var özellikle soğutmasını övüyorlar. Hem de fiyatı daha uygun. Eğer ram tarafında daha uygun fiyatlı öneriniz varsa onlara bakabilirim. Bugün akşam ki Gaming Gecesine bakacağım ordan alırım belki.

İşletim sistemi kurulacağı için g2'den G3'e geçmek downgrade olur. DRAM'i yok.
Evet DRAM için de seçmiştim G2'yi. Sizce ram tarafında değiştirebileceğim daha uygun fiyatlı ram var mıdır?

Kasa, psu ve ekran kartı hariç her şeyi aldım. Psu ile ekran kartından eminim de kasadan emin olamadım. Daha iyi kasa öneriniz var mıdır? Birisi bu kasa için akrilik yan panel ve kötü olduğunu söyledi. Kararsız kaldım.

Son düzenleme: