Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.

Aslinda tam olarak kampanya degil. S24+ ve Watch 7 44mm zaten HB'de sirasiyla 41.000 ve 7750 TL. E Buds 3'de 4K civari zaten ayri ayri alsaniz da hemen hemen ayni fiyata aliyorsunuz. Saat ve kulaklik ihtiyaciniz yoksa o topa girmeyin derim S24+ alin gecin.

Ben olsam bahsedilen kampanyayı kaçırmazdım. S24 ya da 24+ ikisi de çok ucuza geliyor.

S24 256 GB olanı 34'e düşüyor. Çok çok iyi. S24+'da sanırım 39 oluyor ama onu pazarda 42'ye bulmak mümkün. Aradaki farkı verip vermemek size kalmış. Bütçe varsa ben verirdim. Kendim düz S24 kullanıcısıyım bu arada.

Ben olsam bahsedilen kampanyayı kaçırmazdım. S24 ya da 24+ ikisi de çok ucuza geliyor.

S24 256 GB olanı 34'e düşüyor. Çok çok iyi. S24+'da sanırım 39 oluyor ama onu pazarda 42'ye bulmak mümkün. Aradaki farkı verip vermemek size kalmış. Bütçe varsa ben verirdim. Kendim düz S24 kullanıcısıyım bu arada.
Hocam ürünleri ayrı ayrı aldığımız zaman kaçırılmaması gereken bir kampanya kapsamından çıkıyor. S24+ fazla büyük bir cihaz. Benim eller de büyük sayılmaz. Sanırsam S25 alacağım, bildiğim kadarıyla kamera performansları arasında da fark yok iki telefonun.

Hocam ürünleri ayrı ayrı aldığımız zaman kaçırılmaması gereken bir kampanya kapsamından çıkıyor. S24+ fazla büyük bir cihaz. Benim eller de büyük sayılmaz. Sanırsam S25 alacağım, bildiğim kadarıyla kamera performansları arasında da fark yok iki telefonun.
Evet, birlikte alınca ucuz zaten. S25 de güzel tercih, güle güle kullanın şimdiden.

Bütçe artarsa Magic 7 Pro çok güzel cihaz ama artmazsa S24+ öneririm.

Hayır hocam ilgisi yok ekran boyutla çözünürlüğün.
Demeye çalıştığım 16 inç laptop ekranındaki 1080p ile 27 inç ekrandaki 1080p ile aynı görünmediği. O şekilde ilgisi olmadığının farkındayım dengeleyeceğini düşünüyorum algı olarak.