Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say
Üstün
Bütçe yeterse Magic 7 Pro kesinlikle. S25 Ultra rakibi bir cihazdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung:
www.akakce.com
Apple:
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 41.020,40 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 117 mağazadaki indirimleri gör!
Smmmhunter
Üstün
S25 gayet güzel bir seçenek. Samsung'un indirimlerinden S24+, Buds3 ve Watch 7 44mm'de alabilirsiniz aynı fiyata.
S24+ ve S23 Ultra'nın ekranları QHD+ iken S25'in ekranı FHD+. O yüzden ikisini önerdim.
Hocam ekran boyutundaki artış zaten o çözünürlüğü dengelemez mi?S24+ ve S23 Ultra'nın ekranları QHD+ iken S25'in ekranı FHD+. O yüzden ikisini önerdim.
O bütçeye çıkmam şu sıralar mümkün değil hocam ne yazık ki. Zaten S25 bütçesi bile S24 yerine daha mantıklı olacağı için çıkabildiğim bütçe. Bu sınırdaki fikrinizi de söylerseniz sevinirim.Bütçe yeterse Magic 7 Pro kesinlikle. S25 Ultra rakibi bir cihazdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say
Üstün
Hocam ekran boyutundaki artış zaten o çözünürlüğü dengelemez mi?
O bütçeye çıkmam şu sıralar mümkün değil hocam ne yazık ki. Zaten S25 bütçesi bile S24 yerine daha mantıklı olacağı için çıkabildiğim bütçe. Bu sınırdaki fikrinizi de söylerseniz sevinirim.
S24+ F/P acisindan cok iyi cihaz. S25'in islemci disinda pek bir artisi yok. Kucuk telefon seviyorsaniz S25 alabilirsiniz ama ben acikcasi S24+ onerirdim.
S25 gayet güzel bir seçenek. Samsung'un indirimlerinden S24+, Buds3 ve Watch 7 44mm'de alabilirsiniz aynı fiyata.
Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.
Hem kaliteli kulaklık hem de kaliteli bir akıllı saat alıyorsunuz aynı fiyata. Bence S25 yerine S24+ tercih etmek için bu bile yeterli.Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.
Smmmhunter
Üstün
Buds3 Pro stokta kalsaydı daha hoş olurdu ama Buds3'te gayet iyi.Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.