Detaylar
Kim cevapladı?Görkem Say 39
Üstün
Bütçe yeterse Magic 7 Pro kesinlikle. S25 Ultra rakibi bir cihazdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung:
www.akakce.com
Apple:
Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB fiyatları 41.020,40 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Samsung Galaxy S24 Plus 256 GB özelliklerini incele, 117 mağazadaki indirimleri gör!
Smmmhunter 9
Üstün
S25 gayet güzel bir seçenek. Samsung'un indirimlerinden S24+, Buds3 ve Watch 7 44mm'de alabilirsiniz aynı fiyata.
S24+ ve S23 Ultra'nın ekranları QHD+ iken S25'in ekranı FHD+. O yüzden ikisini önerdim.
Hocam ekran boyutundaki artış zaten o çözünürlüğü dengelemez mi?S24+ ve S23 Ultra'nın ekranları QHD+ iken S25'in ekranı FHD+. O yüzden ikisini önerdim.
O bütçeye çıkmam şu sıralar mümkün değil hocam ne yazık ki. Zaten S25 bütçesi bile S24 yerine daha mantıklı olacağı için çıkabildiğim bütçe. Bu sınırdaki fikrinizi de söylerseniz sevinirim.Bütçe yeterse Magic 7 Pro kesinlikle. S25 Ultra rakibi bir cihazdir.
Son düzenleyen: Moderatör:
Görkem Say 39
Üstün
Hocam ekran boyutundaki artış zaten o çözünürlüğü dengelemez mi?
O bütçeye çıkmam şu sıralar mümkün değil hocam ne yazık ki. Zaten S25 bütçesi bile S24 yerine daha mantıklı olacağı için çıkabildiğim bütçe. Bu sınırdaki fikrinizi de söylerseniz sevinirim.
S24+ F/P acisindan cok iyi cihaz. S25'in islemci disinda pek bir artisi yok. Kucuk telefon seviyorsaniz S25 alabilirsiniz ama ben acikcasi S24+ onerirdim.
S25 gayet güzel bir seçenek. Samsung'un indirimlerinden S24+, Buds3 ve Watch 7 44mm'de alabilirsiniz aynı fiyata.
Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.
Hem kaliteli kulaklık hem de kaliteli bir akıllı saat alıyorsunuz aynı fiyata. Bence S25 yerine S24+ tercih etmek için bu bile yeterli.Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.
Smmmhunter 9
Üstün
Buds3 Pro stokta kalsaydı daha hoş olurdu ama Buds3'te gayet iyi.Vallahi şu kampanya kafamı çok çok fena karıştırdı ne yalan söyleyeyim.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Rehber H2002p için bass odaklı ses ayarı nasıl yapılır?
- Captain Levi
-