Bütçe
50.000 TL
Yani, dediğim gibi eski ekran teknolojisi 16'dan kötü kamerası hiçbir şekilde sorun değilse alın gitsin. O çip ve RAM + AI desteği uzun süre gider.

Bence alınmalı gibi hissediyorum. Beyazı gayet iyi duruyor.

Şunu diyeyim: 2 hafta önce ben de sizin gibi kullanım amacıyla aldım, gayet başarılı. A18 işlemci hakkını veriyor. Ekrana gelecek olursak, iPhone 14 ekranıyla aynı; bana göre kötü değil, bayağı hoşuma gitti.

Evet kerem enginar bahsettiğinde zaten içime sinmişti. Sizlerin yorumları gayet olumluydu. Büyük ihtimal alacağım.

Bence alınmalı gibi hissediyorum. Beyazı gayet iyi duruyor.

Alın gitsin hocam basit adam kullanıcıları için ideal.
Aynı zamanda tamir masrafı ucuz. Gider iPhone 14 ve 15 parçaları da kullanırsınız. Olaki 14,15 ve 16e parçası kalmazsa 17e parçası da kullanabilirsiniz hocam.

Alın gitsin hocam basit adam kullanıcıları için ideal.
Aynı zamanda tamir masrafı ucuz. Gider iPhone 14 ve 15 parçaları da kullanırsınız. Olaki 14,15 ve 16e parçası kalmazsa 17e parçası da kullanabilirsiniz hocam.

Böyle seçeneklerim varsa iyice mantıklı olmaya başladı. Çok teşekkür ederim fikirleriniz için sağ olun.

Ben olsam 40.000 TL vereceğim bir cihazda 60 Hz panele katlanmak istemezdim.

Basit bir kullanım şekliniz olabilir. Yine de 120 Hz ekran en basit işte bile konforunuzu artırır.

Ben olsam Honor 400 Pro, Nothing Phone 3, S25 tarzı cihazlara bakardım.

Ekran çok umurumda olmaz derseniz iPhone 16e alabilirsiniz elbette. Yine de 60 Hz olması büyük eksi bence.

Ben olsam 40.000 TL vereceğim bir cihazda 60 Hz panele katlanmak istemezdim.

Basit bir kullanım şekliniz olabilir. Yine de 120 Hz ekran en basit işte bile konforunuzu artırır.

Ben olsam Honor 400 Pro, nothing Phone 3, S25 tarzı cihazlara bakardım.

Ekran çok umurumda olmaz derseniz iPhone 16e alabilirsiniz elbette. Yine de 60 Hz olması büyük eksi bence.

120 Hz dışında eksi diyebileceğimiz bir durum var mı?

@Muad Dib, Daha önce IOS da 120 Hz deneyimlemediysen 17e-16e ekranı sorun olmaz sana. Diğer türlü kasma hissiyatı yaşarsın kasmasa da cihaz. Donanım ve batarya olarak iyi cihazlar 17e-16e. Kamera olarak yeter sana diye düşünüyorum ama kamera olarak üst seviye değiller. Ayrıca tipsiz modeller. Bunlar senin için sorun değilse alabilirsin.

@Muad Dib, daha önce iOS da 120 Hz deneyimlemediysen 17E-16E ekranı sorun olmaz sana. Diğer türlü kasma hissiyatı yaşarsın kasmasa da cihaz. Donanım ve batarya olarak iyi cihazlar 17E-16E. Kamera olarak yeter sana diye düşünüyorum ama kamera olarak üst seviye değiller. Ayrıca tipsiz modeller. Bunlar senin için sorun değilse alabilirsin.

Bir sıkıntı yoktur o zaman hocam. Satın aldım salı elimde olacak teşekkürler.

Konuşmalarınızdan sonra telefon benim de ilgimi çekti. Ben de biraz bakındım. Gördüğüm 2 büyük sıkıntı var. Birisi ekranın çok eski nesil kalması. Diğeri pil için başka modellerin pili buna uymuyor. Frankenstein tarzında bir telefon dendiği için bunu söylüyorum. iPhone da günün sonunda ekranı kırmazsan pil değişimi bir gün istiyor. O gün geldiğinde 16e için uygun pil bulunur diye umut ediyorum. Daha net karar veremedim ama muhtemelen ben de alacağım. @Muad Dib Şimdiden hayırlı olsun.