Bütçe
50.000 TL

Süpernova1

Çalışkan
Maksimum 50K'ya kadar DaVinci Resolve'de video kurgu için laptop önerisi istiyorum. Takip etmem gereken indirimler varsa da söylerseniz sevinirim.

Bu arada önerdiğiniz laptopa sanal makineden bazen Linux'un Ubuntu Studio dağıtımını kurmam gerekebilir. Donanım uyumsuzluğu çıkarmaması lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:

MSI alırsam 32 GB RAM'e çıkaracağım ve ayrıca MUX Switch olayı bu laptoplarda var mıdır? Ayrıca hangisinin soğutması daha iyi çünkü bir video için en az 5 saat kesşntisiz çalışıyorum(10'ar dk molaları saymazsak). Kusura bakmayın bayağı bir cahilim o yüzden minimum sorun çıkaracak laptop hangisidir?

MSİ için sordum sruyu.

MSI alırsam 32 GB RAM'e çıkaracağım ve ayrıca MUX Switch olayı bu laptoplarda var mıdır? Ayrıca hangisinin soğutması daha iyi çünkü bir video için en az 5 saat kesşntisiz çalışıyorum(10'ar dk molaları saymazsak). Kusura bakmayın bayağı bir cahilim o yüzden minimum sorun çıkaracak laptop hangisidir?

MSİ için sordum sruyu.
MSI modelinin videosunu izleyip detaylı bilgilere erişebilirsiniz. Fakat videodaki model önceki attığımdan farklı bir model. Videodaki modelin linkini alta bırakıyorum.