Vermiyorlar hocam 50Mbps paketim var 33Mbps alabiliyorum. Altyapı ve modem arayüzündeki bilgileri paylaştım hocam.
Merhaba.

Türk Telekom'un Online İşlemler uygulamasında "UMULMAYAN_HAL" adlı bölgenizde bir arıza var mı? Varsa bireysel kayıt bile açtıramazsınız.

Gigaspeed'in sitesinden sorgu atmışsınız.

Verilere göre:

• 51 Mbps'lik bir VDSL2 portuna sahipsin.
  • 367 metre saha dolabı mesafen var ki bu 400+ üstünde 30-40 arasında düşüyor.
Elektrik kesintileri sık oluşuyor mu?

Modeminiz DLM süreci geçiriyor. Hattınız sıkıntlı bile olabilir. Zira bakıyorum da maksimum sınırda şu an.

Modem? Rezalet bir model:

VMG3312-B10B.

eSIM firmalarının kökünü kazdılar, MvNO'lara fahiş fiyat uyguladılar. Bu ülkenin telekomünikasyon tekelleşme çabası milli güvenlik sorunudur. Starlink'te öyle kolay kolay giremez ülkeye emin olun. Tesla'lara bile bu kadar hızlı adapte olmuşken emin olun yolu açsalardı çoğumuz Starlink kullanıyor olurduk.
Teknosacell fahiş fiyatı uygulamıyor şu anda. Kendileriyle iletişime geçmiştim. Oldukça yüksek buluyorlar. Tarife değiştirme tekliflerinde bulunuyorlar.

Son düzenleme:
Merhaba.

Türk Telekom'un online işlemler uygulamasında "umulmayan_hal" adlı bölgenizde bir arıza var mı? Varsa bireysel kayıt bile açtıramazsınız.

Gigaspeed'in sitesinden sorgu atmışsınız.

Verilere göre:

• 51 Mbps'lik bir VDSL2 portuna sahipsin.
  • 367 metre saha dolabı mesafen var ki bu 400+ üstünde 30-40 arasında düşüyor.
Elektrik kesintileri sık oluşuyor mu?

Modeminiz dlm süreci geçiriyor. Hattınız sıkıntlı bile olabilir. Zira bakıyorum da maksimum sınırda şu an.

Modem? Rezalet bir model:

VMG3312-B10b.

Elimdeki modem bu rezalet olabilir ama iş görüyor. Bu şekilde bir cevap vermeniz cidden sinir bozucu. 2 olarak elektrik kesintisi sık sık olmuyor. Bölgemde de arıza yok. O zaman modem önerin.

Elimdeki modem bu rezalet olabilir ama iş görüyor. Bu şekilde bir cevap vermeniz cidden sinir bozucu. 2 olarak elektrik kesintisi sık sık olmuyor. Bölgemde de arıza yok. O zaman modem önerin.
Bu kadar alınacağınızı bilsem söylemezdim.

Direkt modem yerine hattın kendisini de sorgulatabilirsiniz ISS'ye (Saha ekibiyle) ama ben ISS değişikliği de öneririm. Modem olarak isterseniz kendiniz de alabilirsiniz (ISS izin verirse), isterseniz ISS'nin vereceği modemi kiralayabilirsiniz.

Bu kadar alınacağınızı bilsem söylemezdim.

Direkt modem yerine hattın kendisini de sorgulatabilirsiniz ISS'ye (saha ekibiyle) ama ben ISS değişikliği de öneririm. Modem olarak isterseniz kendiniz de alabilirsiniz (ISS izin verirse), isterseniz ISS'nin vereceği modemi kiralayabilirsiniz.

ISS değiştirsem Türknet'i düşünüyordum fakat fiyat pahalı yeni zam gelmiş. Şimdiki kullandığım TT iyi bir fiyata sahip. Belki sorunum modem ile alakalı olabilir diye düşündürdünüz bana çünkü modemim eski bir model. Modem önerseniz ne önerirsiniz?
Alınmadım fakat biraz kaba bir dil kullanmışsınız gibi geldi bir de internetin sorunu olunca ister istemez insan biraz alınıyor ama sorun değil hocam.

ISS değiştirsem Türknet'i düşünüyordum fakat fiyat pahalı yeni zam gelmiş. Şimdiki kullandığım TT iyi bir fiyata sahip. Belki sorunum modem ile alakalı olabilir diye düşündürdünüz bana çünkü modemim eski bir model. Modem önerseniz ne önerirsiniz?
Alınmadım fakat biraz kaba bir dil kullanmışsınız gibi geldi bir de internetin sorunu olunca ister istemez insan biraz alınıyor ama sorun değil hocam.
Zaten size sonraki konularda @1247 önerdi. İyi öneriler yapmış.

Size tek söyleyeceğim şey artık ISS'nizin size cayma adı altında yüksek bedel vermemesi...

1753621632672.webp

Modem aldım hat kablosunu eksiz olarak getirdim modem taktım 50Mbps paketim olmasına rağmen 30Mbps hız alıyorum TT müşteri hizmetleri hep saçma sapan cevaplar veriyor. Ne yapmalıyım sizce?

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 1754205985196.webp
    1754205985196.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 44
  • 1754206119028.webp
    1754206119028.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme: