50 Mbps internet için 2 metre CAT6 kablo önerisi

Bütçe
200 TL

Mustafaymis

Uzman
Merhaba. TL-PA4010p kit PowerLine kullanıyorum. Normalde internet hızım 50 Mbps ama ben Steam'da bir şey indirirken maksimum 3.9 mb/s civarını gördüm. Bunun için CAT6 kablo almaya gerek var mı? Gönderdikleri kablolar CAT5.

Son düzenleme:
Merhaba. TL-PA4010p kit PowerLine kullanıyorum. Normalde internet hızım 50 Mbps ama ben Steam'da bir şey indirirken maksimum 3.9 civarını gördüm. Bunun için CAT6 kablo almaya gerek var mı? Gönderdikleri kablolar CAT5.

Merhaba CAT5 kablo 50 Mbps internet için yeterli olacaktır 10/100 Mbps iletir PowerLine'da da sorun olabilir cihazınızı direkt modeme taktığınızda aldığınız hız nedir?

Merhaba CAT5 kablo 50 Mbps internet için yeterli olacaktır 10/100 Mbps iletir PowerLine'da da sorun olabilir cihazınızı direkt modeme taktığınızda aldığınız hız nedir?
Powerline'da bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayarımı direkt modeme taktığımda ise 5.5-6 mb ile indiriyorum. Gönderdikleri kabloların iyi olmadığını düşünüyorum ondan dolayı konuyu açtım.

Gördüğünüz 3.9 mb/s olabilir mi? Mbit ve mb/s farklı şeylerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…