2016 yılında tanesi 2 TL'den yemiştik ve dönemin fiyatları 5 ile 10 TL arasındaydı. Martı eti falandı herhalde dişimde bile parçalanmadı plastik gibiydi. Yani diyeceğim şu ki: Dönemin fiyatlandırmasına göre aldığınız her ucuz yiyecekte bir sıkıntı vardır.

Dışarıda artık ne yediğin belli değil. İçinde ne olduğunu bilemiyoruz, doğru dürüst denetlenmiyorlar. Bundan dolayı dışarıda arkadaşlarım ve özel bir gün olmadiğı sürece yememeye çalışırım. Bence evden hazırlayınız. Hem ne olduğunu bilirsiniz hem de dışarıdakilere nazaran sağlıklı olacaktır.

Arkadaş kantinde dönerler 50 lira mı oldu? Tostlar falan kaç para? Ben okuyorken 5 liraydı, yazık günah bu çocuklara günde iki öğün yemek yemek istese 100 lira götürmek zorunda...

Arkadaş kantinde dönerler 50 lira mı oldu? Tostlar falan kaç para? Ben okuyorken 5 liraydı, yazık günah bu çocuklara günde iki öğün yemek yemek istese 100 lira götürmek zorunda...
18 yaşındayım henüz ama küçükken okulda 1.5'a tost 2.5'a bol malzemeli leziz tavuk döner yediğimi hatırlarım ilkokuldayken 🥲

18 yaşındayım henüz ama küçükken okulda 1.5'a tost 2.5'a bol malzemeli leziz tavuk döner yediğimi hatırlarım ilkokuldayken 🥲

İlkokuldan ortaokula kadar öyleydi benim de, lisede bile aman aman değildi böyle bol malzemeli döner ayranı en fazla 8 liraya falan alıyorduk.

Bu düzeni getirenleri Allah kahretsin, bu çocuklar sabahın köründe Batman ile aynı anda mesaiye başlar gibi okula gidiyor, hem de düzgün beslenemiyorlar...