2 hafta önce Bursa'da osmangazi koşu maratonunu düzenlemiştik, hemen bitişte bir dönerci abladan 50 TL'ye tavuk döner ve ayran almıştık. 50 TL'ye yediğim en iyi lezzetti. Ama okul kantininde 10 TL'ye de olsa yemem tavsiye etmiyorum...
Detaylar
Kim cevapladı?MisafirTerliği34
Yetkin
Yense bile çok doyurucu olmaz. 50TL'ye 2 simit, 1 ayran, 1 tanede çikolata gömersin.
tugrul
Yetkin
Ben olsam yemezdim açıkçası.
Charles Smith
Üstün
- Makaleler
- 3
Yenir. Bizim burada hatay + ayran 85 lira.
Beyler benim size önerim canınız döner çekerse marketlerde dondurulmuş hazır dönerler oluyorlar. Üzerinde zaten nelerden yapıldığı ayrıntısına kadar yazıyor hepsi bildiğimiz saf tavuk eti ve fiyatıda baya uygunlar. Yanlış hatırlamıyorsam 200 gramı 30-40 TL arası bir şeydi onları alıp lavaş + ketçap, mayonez ile karıştırıp yiyin.
Bizim okulda 40 lira ayransız döner. Herkes 50 lira gibi fiyatlar söylemiş hatta daha çok diyen bile var. Şaşırdım açıkçası. Bayağıdır yiyorum daha da ölmedim.
Soruya gelecek olursak evet 50 liraya tavuk döner yenir. Bir kere yersiniz tadı hoşsa yemeyi sürdürürsünüz.
Soruya gelecek olursak evet 50 liraya tavuk döner yenir. Bir kere yersiniz tadı hoşsa yemeyi sürdürürsünüz.
50 TL tavuk döner. Birde okulda. Eşek eti midede severseniz alın.Merhaba arkadaşlar. Okul kantininde 50 TL'ye tavuk döner satılıyor. 50 TL'ye tavuk döner yenir mi?
Yeni konular
-
-
-
Okullarda test yapıp burs teklif eden dil kursları güvenilir mi?
- Torukojin Kaneki
-
-
Araç kaportasındaki derin çizikler ve hatalı rötuşlar (oje) nasıl düzeltilir?
- Hamza Ensar Sağlam
-
1.500 TL bütçe ile HP Victus 16 için laptop soğutucu önerisi
- ziqxchampion