2 hafta önce Bursa'da osmangazi koşu maratonunu düzenlemiştik, hemen bitişte bir dönerci abladan 50 TL'ye tavuk döner ve ayran almıştık. 50 TL'ye yediğim en iyi lezzetti. Ama okul kantininde 10 TL'ye de olsa yemem tavsiye etmiyorum...

İnsan sağlığına elbet zararı vardır hocam fakat bu Ekonomi'de bu fiyata tavuk döner hayret verici ucuz.

Daha önce sokakta 5 liraya 10 Liraya satılan Tavuk döner yemiştim. Tavuğu ekmeğin arasında bulmak biraz zordu. Yine de afiyet olsun.

Beyler benim size önerim canınız döner çekerse marketlerde dondurulmuş hazır dönerler oluyorlar. Üzerinde zaten nelerden yapıldığı ayrıntısına kadar yazıyor hepsi bildiğimiz saf tavuk eti ve fiyatıda baya uygunlar. Yanlış hatırlamıyorsam 200 gramı 30-40 TL arası bir şeydi onları alıp lavaş + ketçap, mayonez ile karıştırıp yiyin.

Bizim burada iki dönerci var ikisinde de 50-65TL fiyatlara satılıyor. Bayağı güzel tadı var yıllardır alıyorum. 50TL'ye okul kantininden alınabilir.

Bizim okulda 40 lira ayransız döner. Herkes 50 lira gibi fiyatlar söylemiş hatta daha çok diyen bile var. Şaşırdım açıkçası. Bayağıdır yiyorum daha da ölmedim.

Soruya gelecek olursak evet 50 liraya tavuk döner yenir. Bir kere yersiniz tadı hoşsa yemeyi sürdürürsünüz.