Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım
Normalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 500-1.500 TL
- Makaleler
- 23
Casio'nun saatleri iyidir bu butcede.
inters0
Uzman
Casio'nun modellerini tavsiye ederim. G-Shock, retro en çok bilinen serileri. Kendi zevkine göre alabilirsin.Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağımNormalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Son düzenleyen: Moderatör:
Casio'nun modellerini tavsiye ederim. G-Shock, retro en çok bilinen serileri. Kendi zevkine göre alabilirsin.
Hocalarım niyeyse Casio'lar çok çirkin gözüküyor gözüme. G-Shock'a bakacağım, teşekkür ederim ancak genel saatlerinde gördüğüm kadarıyla konuşacağım, kordonları çok detaylı ancak ekran renkleri Gameboy atarilere benziyor.
G-Shock olarak şunu buldum, acaba orjinal midir hocalarım? Bilginiz var mı? @inters0, @Simon,
- Makaleler
- 23
Cakma bu. Alma.Hocalarım niyeyse Casio'lar çok çirkin gözüküyor gözüme. G-Shock'a bakacağım, teşekkür ederim ancak genel saatlerinde gördüğüm kadarıyla konuşacağım, kordonları çok detaylı ancak ekran renkleri Gameboy atarilere benziyor.
G-Shock olarak şunu buldum, acaba orjinal midir hocalarım? Bilginiz var mı? @inters0, @Simon,
Menace
Becerikli
Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağımNormalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Tamamdır hocam, teşekkür ederim
Hocam sağlam mıdır peki? Tasarımı çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim
Bir de önerdiğiniz kumaş kayış var mıdır acaba? Plastik kolumda iz bırakıyor da.
Menace
Becerikli
Tamamdır hocam, teşekkür ederimsanırım @Menace hocamın attığı saati alacağım, bu kadar temiz sade gözükmesi çok hoşuma gitti.
Hocam sağlam mıdır peki? Tasarımı çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim
Bir de önerdiğiniz kumaş kayış var mıdır acaba? Plastik kolumda iz bırakıyor da.
Kordon bilmiyorumda her yerde bulursun zaten evrensel kayış gördüğüm kadarıyla sağlamdır decahtlonun ürünleri beden öğretmenim kullanıyordu takla makla attı adam bir şey olduğunu görmedim gündelik kullanımda zarar vermen zor zaten.
Hayırlı olsun şimdiden.
glider2653
Üyecik
inters0
Uzman
Bu tarz siyah ekranlı modellerde var hoşuna giderse. Casio'nun tasarımları çok geniş, ondan ötürü bence kendine uygun bir tane bulabilirsin diye düşünüyorum. Ben olsam dijital saatlerde Casio dışındaki markaları tercih etmezdim. Tabii ki son karar senin.
Son düzenleyen: Moderatör: