Bütçe
500-1.500 TL
Makaleler
3
Yer
Avcılar/İstanbul
Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım :D Normalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?

Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım :D Normalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Casio'nun modellerini tavsiye ederim. G-Shock, retro en çok bilinen serileri. Kendi zevkine göre alabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Casio'nun modellerini tavsiye ederim. G-Shock, retro en çok bilinen serileri. Kendi zevkine göre alabilirsin.

Casio'nun saatleri iyidir bu butcede.

Hocalarım niyeyse Casio'lar çok çirkin gözüküyor gözüme. G-Shock'a bakacağım, teşekkür ederim ancak genel saatlerinde gördüğüm kadarıyla konuşacağım, kordonları çok detaylı ancak ekran renkleri Gameboy atarilere benziyor.

G-Shock olarak şunu buldum, acaba orjinal midir hocalarım? Bilginiz var mı? @inters0, @Simon,

Hocalarım niyeyse Casio'lar çok çirkin gözüküyor gözüme. G-Shock'a bakacağım, teşekkür ederim ancak genel saatlerinde gördüğüm kadarıyla konuşacağım, kordonları çok detaylı ancak ekran renkleri Gameboy atarilere benziyor.

G-Shock olarak şunu buldum, acaba orjinal midir hocalarım? Bilginiz var mı? @inters0, @Simon,
Cakma bu. Alma.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim :) Sanırım @Menace hocamın attığı saati alacağım, bu kadar temiz sade gözükmesi çok hoşuma gitti.
Hocam sağlam mıdır peki? Tasarımı çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim :love:

Bir de önerdiğiniz kumaş kayış var mıdır acaba? Plastik kolumda iz bırakıyor da.

Tamamdır hocam, teşekkür ederim :) sanırım @Menace hocamın attığı saati alacağım, bu kadar temiz sade gözükmesi çok hoşuma gitti.

Hocam sağlam mıdır peki? Tasarımı çok hoşuma gitti, çok teşekkür ederim :love:

Bir de önerdiğiniz kumaş kayış var mıdır acaba? Plastik kolumda iz bırakıyor da.

Kordon bilmiyorumda her yerde bulursun zaten evrensel kayış gördüğüm kadarıyla sağlamdır decahtlonun ürünleri beden öğretmenim kullanıyordu takla makla attı adam bir şey olduğunu görmedim gündelik kullanımda zarar vermen zor zaten.
Hayırlı olsun şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör: