Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım Normalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Merhabalar, okulum MEB'in yeni kuralıyla zilleri kaldırıp saat eklemiş (Ne alaka bilmiyorum, sorgulamadım açıkçası). Bu yüzden tüm öğrenciler saat alacakmış, malum ben de o okulun öğrencisi olduğumdan ben de alacağım Normalde bir konu daha açmıştım ancak o akıllı saatler üzerineydi, bu sefer dijital saat gerekiyor. Önerdiğiniz bir saat var mıdır?
Kordon bilmiyorumda her yerde bulursun zaten evrensel kayış gördüğüm kadarıyla sağlamdır decahtlonun ürünleri beden öğretmenim kullanıyordu takla makla attı adam bir şey olduğunu görmedim gündelik kullanımda zarar vermen zor zaten.
Hayırlı olsun şimdiden.
Bu tarz siyah ekranlı modellerde var hoşuna giderse. Casio'nun tasarımları çok geniş, ondan ötürü bence kendine uygun bir tane bulabilirsin diye düşünüyorum. Ben olsam dijital saatlerde Casio dışındaki markaları tercih etmezdim. Tabii ki son karar senin.