Bütçe
500tl

alanurhocam

Uzman
Daha önce M171 kullanıyordum. Sonra bozulunca idarelik 25 liralık bir mouse aldım daha bir hareketi diğerini tutmuyor.
Almışken hassasiyet açısındam M171den hallice hassasiyeti olan, üstünde oyunlarla atayabileceğim butonları olan kablolu bir mouse arıyorum.

Tutuş biçimi vs konusunda da, çok büyük mouseler uzun kullanımda ağrıtıyor, M171 civarı boyutlar yeterli. Küçük deniyor sanırım tam hakim değilim. Elinin ucu kalıyor mousede sadece öyle düşünün.

Orochi V2 dışında piyasadaki neredeyse hiçbir fare M171'in boyutlarının yanına yaklaşamıyor. Dediğinize göre küçük diye anılan Razer Cobra bile size bir gömlek büyük gelecektir.

500 liraya arıyorum hocam. Küçük derken mouse olsun yeter yani devasa olmasın normal katar gibi mouselerin boyu gibi. Bütçe içi olanların en küçükleri olursa yeterli.

Orochi V2 alın demedim sadece örnek verdim. M171 gibi boyutları çok farklı fareden örnek verince seçenekler azalıyor.

Hayırlı olsun. Tahmini 3M switch ömrü bir fare için inanılmaz düşük ama kutuyu açtıysanız pek de geri dönüşü yok.