500 TL bütçe ile bilgisayar için oyun kolu önerisi

Bütçe
500 TL
Bu bütçeye alacağın kollar kalitesiz olacak. FIFA'yı çok oyunculu oynuyorsan dezavantajlı duruma düşeceksin. Yine de alacaksan sana spesifik öneri yapamayız. Çünkü aynı satıcının sattığı kollar bile birbirinden farklı oluyor. Fason üretimde bol bol ölü bölge var. Bu oyunlarda farkına varacağın bir şey. Sen kolu sola kaydıracaksın o yavaş kayacak gibi gibi. Bu fiyata markadan dolayı tercih edilen Logitech bile ölü bölge oranı kaliteli kollara göre yüksek olacaktır. Ölü bölgeyi tamamen engelleyen teknolojiler var. Onları da genelde Çinliler kendi markaları ile üretiyorlar.

Bütçeni 1300-2000 ₺ arasına çıkar. Veya Amazon gibi sitelerde peşin fiyatına iki taksitten faydalan.

2025-05-10_23-43.webp

Veya HB üzerinde peşin fiyatına üç taksit imkanı da var.

2025-05-10_23-47.webp

Mesela taksitle bütçem artar diyorsan şöyle dolu dolu ömürlük bir ürün de alabilirsin. İçerisindeki çoğu özellik yeni gamepadlerde olan özellikler. Xbox veya PS kollarından bile iyi özellikleri var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye alacağın kollar kalitesiz olacak. FIFA'yı çok oyunculu oynuyorsan dezavantajlı duruma düşeceksin. Yine de alacaksan sana spesifik öneri yapamayız. Çünkü aynı satıcının sattığı kollar bile birbirinden farklı oluyor. Fason üretimde bol bol ölü bölge var. Bu oyunlarda farkına varacağın bir şey. Sen kolu sola kaydıracaksın o yavaş kayacak gibi gibi. Bu fiyata markadan dolayı tercih edilen Logitech bile ölü bölge oranı kaliteli kollara göre yüksek olacaktır. Ölü bölgeyi tamamen engelleyen teknolojiler var. Onları da genelde Çinliler kendi markaları ile üretiyorlar.

Bütçeni 1300-2000 ₺ arasına çıkar. Veya Amazon gibi sitelerde peşin fiyatına iki taksitten faydalan.

Eki Görüntüle 147291

Veya HB üzerinde peşin fiyatına üç taksit imkanı da var.

Eki Görüntüle 147292

Mesela taksitle bütçem artar diyorsan şöyle dolu dolu ömürlük bir ürün de alabilirsin. İçerisindeki çoğu özellik yeni gamepadlerde olan özellikler. Xbox veya PS kollarından bile iyi özellikleri var.
Cyclone 2 fiyatına olması gereken kol kaç lira ya şaka gibi

Bunun yerine aynı özellikleri olan cyclone 2 vae ona da bakabilirsiniz

Hangisi yerine? Aratınca bir şey bulamadım. Cyclone 2 için bağlantı atar mısınız? Fiyattan bağımsız taksitlerini belirterek ekledim.

Bu arada en son attığım yereldeki satıcısı da bu site.
Easysmx d10 yerine, kendi sitesinde daha makul bir fiyata satıyormuş gene

Cyclone 2:
Vade farksız 2 ay taksiti var

Gamesir nova lite yerine bu arada bigbig won gale hall balmak da daha mantıklı, nova lite'ın malzeme kalitesi güzel değil bana sorarsanız

Özellik olarak D10 daha iyi gibi duruyor. Üç taksit var diye HB bağlantısını paylaşmıştım. Arkadaşın zaten her türlü bütçesini aşıyor. Taksit sayısı fazla diye attım.

Evet, bu ürünün de fiyatı uygunmuş.
Özellikleri birebir aynı diye biliyorum neredeyse, aynı zamanda gamesirün pc uygulaması da var

Gizalanın kendi sitesinde 3 taksit varmış bu arada

Merhaba, maalesef konuya isteklerinize uygun pek doğru düzgün mesaj gelmemiş. Benim de baktığım şu ürün var:

Yorumlarına ve İnternet'teki inceleme videolarına göre güzel gibi duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Geri
Yukarı Alt