Spydea

Yetkin
Makaleler
1
Arkadaşımın 500 TL bütçesi var, bu bütçeden laptopuna SSD veya HDD alacak. Bu bütçeyi karşılayan bir cihaz buldum, ikinci el. İkinci el olursa da elden almak istediğini belirtti. Bende bu ürünü buldum, satıcı testleri fotoğraf olarak koymuş. Sizce alınır mı? Bir de param güvende sistemini bilmiyorum, satıcı bu sistemle koymuş ilanı, elden almak mümkün müdür?

Son düzenleyen: Moderatör:
PG acik diye PG ile alacaksiniz diye bir gereklilik yok, elden alabiliyorsunuz ancak OS diski olacaksa A400 mumkunse tercih etmeyin. Adam da niyeyse modelini yazmamakta israrci kalmis ama etikette de yazdigi uzere urun A400.

Arkadaşımın 500 TL bütçesi var, bu bütçeden laptopuna SSD veya HDD alacak. Bu bütçeyi karşılayan bir cihaz buldum, ikinci el. İkinci el olursa da elden almak istediğini belirtti. Bende bu ürünü buldum, satıcı testleri fotoğraf olarak koymuş. Sizce alınır mı? Bir de param güvende sistemini bilmiyorum, satıcı bu sistemle koymuş ilanı, elden almak mümkün müdür?
Param güvende sistemi bildiğimiz onay sistemi siz ürünü alıp deneyip onay vermeden para karşı tarafa geçmiyor satıcı samsundan yüklemiş eğer oradaysanız kabul edebilir bazıları yine de etmiyor orası ayrı. 2. El ssd tavsiye etmem.

Intenso High, ürün attığınız ürünle aynı kontrolcüleri kullanıyor. Aynı şekilde Netac da fena olmayan kontrolcüler kullanıyor. İkinci el alacaksanız gidip Samsung 750/850 Evo alın. Bu da alınır ama fiyat bana göre yüksek. A400 240 GB'dan elimde 2 adet olduğunu ve buna rağmen önermediğimi de belirtmek isterim. Gayet sağlam ve güzel bir disktir. Alırsanız da içiniz genel anlamda rahat olsun.

Intenso High, ürün attığınız ürünle aynı kontrolcüleri kullanıyor. Aynı şekilde Netac da fena olmayan kontrolcüler kullanıyor. İkinci el alacaksanız gidip Samsung 750/850 Evo alın. Bu da alınır ama fiyat bana göre yüksek. A400 240 GB'dan elimde 2 adet olduğunu ve buna rağmen önermediğimi de belirtmek isterim. Gayet sağlam ve güzel bir disktir. Alırsanız da içiniz genel anlamda rahat olsun.
Netac önermiyorum, zamanında bir müşterimin anakartını bozmuştu.

Ayrıca 2. el SSD almak yerine sıfır alınmasını öneririm her zaman.

Kingston A400'ün farklı revizyonları var, bazısı fena sayılmaz bazısı ise leş. İlandaki modelde Phison S11 kontrolcü yer alıyor. Nereden anladın dersen paylaşılan Firmware numarasından. SBF... ile başlayanlar Phison S11'e ait oluyor.

500 TL bence fazla, az daha koy sıfır al.