- Makaleler
- 23
Hocam gür sakal için bu mu philips mi?
Hocam gür sakal için bu mu philips mi?
Philips derken MG3720 değil mi?
Oneblade hocam dediğim.Philips derken MG3720 değil mi?
İnceleme: Philips MG3720 incelemesi
Ürünü birkaç ay önce Amazon'dan 629 TL'ye almıştım kuponlar ile. Ertesi gün elime gelmişti ve size deneyimlerimi paylaşıyorum: Ürün böyle bir kutuda geliyor. Kutuyu açınca bizi şöyle bir görüntü karşılıyor, çanta gönderiliyor yanında hediye, çok sevindirdi bu beni. Bahsi geçen ürün bu...techolay.net
İncelemesini yapmıştım.
Kökten almıyor, gür sakal için Powertec daha iyi olabilir.
Ha, onu unutmuşum. Oneblade iyi alır diye düşünüyorum, sakal odakliysa Oneblade alsin.
Oneblade almaya karar verdim. Cevap veren herkese çok teşekkürler.
Bunu senelerdir kullanıyorum. Sakal için çok uygun değil. En kısa ayarda bile bir kısmını bırakıyor. Bu daha çok saç için uygun. ( makineyi 7-8 yaşımdan beri kullanıyoruz gerçekten sağlam makine)
Hocam oneblade ergen sakalı ancak kesebiliyormuş. Gür sakallarınız varsa bu model en iyisiymiş. Bir gündür tıraş makinesi araştırıyorum.OneBlade almaya karar verdim. Cevap veren herkese çok teşekkürler.
Sakalım pek gür değil. OneBlade aldım.Hocam oneblade ergen sakalı ancak kesebiliyormuş. Gür sakallarınız varsa bu model en iyisiymiş. Bir gündür tıraş makinesi araştırıyorum.
![]()
Powertec TR-1058 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Gri Fiyatları ve Özellikleri
Powertec TR-1058 Saç ve Sakal Kesme Makinesi Gri en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com