500 TL'ye sakalı iyice alabilen bir makine önerebilir misiniz?
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 13 Haziran 2024
- Makaleler
- 23
Maalesef o bütçede hiçbir makine sakalı iyi almaz ama bunu öneririm.500 TL'ye sakalı iyice alabilen bir makine önerebilir misiniz?
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
Moser 1400-0050 Elektrikli Saç ve Sakal Kesme Makinesi Bordo Fiyatları ve Özellikleri
Moser 1400-0050 Elektrikli Saç ve Sakal Kesme Makinesi Bordo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
Bütçe artırıp Moser almanı şiddetle tavsiye ederim. Kablosuz değil ama kablosu bayağı bir uzun. Ayrıca seni çok uzun yıllar idare edeceğini düşünüyorum. Çok kalitelidir, eline alırsan ağırlığından kaliteli olduğunu anlarsın.
Sinek kaydi gibi diyorsaniz bu fiyat bandinda hicbir makine sakali o sekilde almaz. Powertec gibi urunlere yaklasmanizi pek onermem evde 2-3 modeli var ve hepsi birbirinden kotu sakal ve biyik kesme konusunda. Butceyi yukseltme sansiniz varsa Philips OneBlade alabilirsiniz ustte arkadasin onerdigi gibi. İstediginiz sekilde alacaktir.
- Makaleler
- 1
Hocam arkadaşım kivi markasının tıraş makinesini aldı. 200 lira falan ama çok güzel kesiyor. A101'de bulursan al.
Koneko Toujou
Üstün
![]()
Moser 1400-0050 Elektrikli Saç ve Sakal Kesme Makinesi Bordo Fiyatları ve Özellikleri
Moser 1400-0050 Elektrikli Saç ve Sakal Kesme Makinesi Bordo en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Bütçe artırıp moser almanı şiddetle tavsiye ederim. Kablosuz değil ama kablosu bayağı bir uzun. Ayrıca seni çok uzun yıllar idare edeceğini düşünüyorum. Çok kalitelidir, eline alırsan ağırlığından kaliteli olduğunu anlarsın.
Bunu senelerdir kullanıyorum. Sakal için çok uygun değil. En kısa ayarda bile bir kısmını bırakıyor. Bu daha çok saç için uygun. ( makineyi 7-8 yaşımdan beri kullanıyoruz gerçekten sağlam makine)
Biraz aşıyor ama çok sağlam cihaz 4 yıldır kullanıyoruz. Başka sitelere bakabilirsin öylesine attım.
www.kuaforavm.com.tr
Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi |Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi |Kuaför AVM | Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünleri | En Uygun Fiyatlarla
Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi 2 YIL Garantili
Biraz aşıyor ama çok sağlam cihaz 4 yıldır kullanıyoruz. Başka sitelere bakabilirsin öylesine attım.
![]()
Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi |Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi |Kuaför AVM | Kişisel Bakım ve Kozmetik Ürünleri | En Uygun Fiyatlarla
Powertec Tr 3200 Saç Kesim Tıraş Makinesi 2 YIL Garantiliwww.kuaforavm.com.tr
Alacaksa buradan alsın.