GhostRileyy

Uzman
Arkadaşlar iyi günler, yukarıda belirttiğim gibi maksimum 500 TL olacak şekilde mouse pad önerisi lazım. Eğer bu bandın üstünde sizin daha iyi olduğunu düşündüğünüz varsa belirtebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bağlantıdaki ürünlerden istediğini alabilirsin. Tamamen istediğin tasarıma ve boyuta kalmış. Ben KlasseGear PRO ve Longteng ürünlerini kullandım. Memnunum ve markayı öneririm. Xrades ve Porge de benzer üretimler yapıyor. Eğer 90x40 alacaksan bence tasarıma bak. Outlet ürün istemiyorum ve bütçemi aşmak da istemiyorum diyorsan XRades 400x400 mouse padini de deneyebilirsin. Rekabetçi oyun oynuyorsan bu genişlikteki mouse padler daha ideal. Ayrıca yanına KlasseGear klasik padini alırsın, bunu da klavye ve masada kullanırsın.

400x400 mouse padler:

90x40 mouse padler:

Bütçeyi bir tık artırabilirim ve Outlet sorun olmaz diyorsan MPC veya Longteng de alınabilir. MPC aşırı hızlı bir yüz, Longteng ise hybrid yani %50 speed %50 control. Çok düşük DPI ve oyun içi fare hızı kullanıyorsan, yani rekabetçi bir oyuncuysan MPC. Yok genel geçer oyun oynuyorsan Longteng.

Ek olarak şu indirimde de son 1 stok kalmış. Bu mouse da %80 control. Yani yüzeyi bayağı tırtıklı.