Bütçe
5000 TL
Radarımda bunun 750W olanı vardı ama sesli çalışıyor filan yazmışlar. 750W olanı 4K'den aşağıda şu an.

Siz deyince araştırdım bazı kullanıcılar da YouTube'a ses şikayetlerini yüklemişler. Fan sesi değil ama içinde tıkırtı tarzı sesler var duyduğum kadarıyla. Eğer imkanınız varsa bir şekilde birinin sisteminde dinleyin bence.

Attığımı al geç dostum. Beğenmezsen iade hakkın var zaten.
Siz deyince araştırdım bazı kullanıcılar da YouTube'a ses şikayetlerini yüklemişler. Fan sesi değil ama içinde tıkırtı tarzı sesler var duyduğum kadarıyla. Eğer imkanınız varsa bir şekilde birinin sisteminde dinleyin bence.
Adam sokağa çıkıp Corsair PSU olan sistem arayacak değil mi :D?

Hocam normalde sizin önerdiğiniz PSU'yu önerecektim başka konuda da görmüştüm. Siz önerince farklılık olsun diye önerdim adam marka içime sinmedi diye yazmış. Ses konusunda takıntı sahibiyse mutlaka dinlemesi lazım.

Hocam normalde sizin önerdiğiniz PSU'yu önerecektim başka konuda da görmüştüm. Siz önerince farklılık olsun diye önerdim adam marka içime sinmedi diye yazmış. Ses konusunda takıntı sahibiyse mutlaka dinlemesi lazım.
Bobin sesi büyük ihtimalle onlar videolara bakmadım bakayım onlara genede ben şu raijintek markayı bi inceleyeyim eğer başka marka önerecek biri olursa hayır demem bu hafta içi alıcam zaten aciliyeti bugünlük değil.

Teşekkür ederim ikinize de yardımcı olmaya çalıştınız