zaferaytas
Çalışkan
5000X serisi kartlar duyuruldu, bu fiyatlara vergiler dahil midir? Yoksa vergiler hariç mi?
Hariç. Ciddi vergi koyulur özellikle 2025 vergi miktarlarıyla.5000X serisi kartlar duyuruldu, bu fiyatlara vergiler dahil midir? Yoksa vergiler hariç mi?
Hariç. Ciddi vergi koyulur özellikle 2025 vergi miktarlarıyla.
Teknoloji hariç güç açısından fark olmayacaktır. 2-3 ay kartsız kalabilirsiniz ve fiyatlandırma oranı nasıl olacağı tahmin etmek zor. Uygun fiyatta iyi model aldıysanız kalın idare ederim ekstra fiyatı veririm derseniz iade edip bekleyin şahsen ben uğraşmazdım.O zaman epey bir vergi çıkar KDV'lerle.
Ben 4070 Ti süper almıştım 2 gün önce hani değiştirip 5000 serisi almayı düşünüyordum ancak bu şekilde 4070 Ti süper de kalmalı mıyım?
Kalmalisin.O zaman epey bir vergi çıkar KDV'lerle.
Ben 4070 Ti süper almıştım 2 gün önce hani değiştirip 5000 serisi almayı düşünüyordum ancak bu şekilde 4070 Ti süper de kalmalı mıyım?
teşekkür ederim bilgilendirmeniz için 4070ti süper'de kalacağım.Teknoloji hariç güç açısından fark olmayacaktır. 2-3 ay kartsız kalabilirsiniz ve fiyatlandırma oranı nasıl olacağı tahmin etmek zor. Uygun fiyatta iyi model aldıysanız kalın idare ederim ekstra fiyatı veririm derseniz iade edip bekleyin şahsen ben uğraşmazdım.
5070 Tİ ondan daha iyi bir kart vergisiz 750 Dolar duyuruldu vergiler dahil fiyatları siz tahmin edin 5070 almaya değmez 4070 Tİ S daha güçlü.
teşekkür ederim. kalacağım
İş türkiye olursa epey bir vergi eklenecektir. o zamanTabii ki vergiler hariç. Hiçbir şirket ülkesine göre vergileri hesaplayarak fiyat vermez. Vergiler sonradan eklenecekler.