Bütçe
53.000 TL

Yusuf26

Uzman
Selamlar. Arkadaşıma laptop alacağız. Maksimum 52-53K bütçe var, ama 50 altı olursa daha iyi olur. 50-60 kartlı, F/P bir laptop arıyoruz. Ekran kartı gücü 100-115W olsun. En az 16 RAM, artık fix, zaten. Hafıza da 1 TB olsa iyi olur, tabii, ama 512 de olur. Bu bütçe ve kriterlere göre ne tavsiye edersiniz? Ben birkaç tane buldum, da bir tanesini de sizinle paylaşayım. Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Selamlar. Arkadaşıma laptop alacağız. Maksimum 52-53K bütçe var, ama 50 altı olursa daha iyi olur. 50-60 kartlı, F/P bir laptop arıyoruz. Ekran kartı gücü 100-115W olsun. En az 16 RAM, artık fix, zaten. Hafıza da 1 TB olsa iyi olur, tabii, ama 512 de olur. Bu bütçe ve kriterlere göre ne tavsiye edersiniz? Ben birkaç tane buldum, da bir tanesini de sizinle paylaşayım. Tavsiye ve önerilerinize ihtiyacım var. Teşekkürler.

Bütçenize paralel attığınız model güzel.

Burada daha ucuz, tam özellikleri konuda mevcut:

Arkadaş Tuf Gaming'e alternatif olarak 1 TB oldukları için bunlara da bakıyor hangisi mantıklı üçünden sizce.
1 TB ekstra için bana kalırsa yukarıdaki cihazlar alınmamalı. TUF'da zaten ikincil SSD yuvası boşta, sonradan yükseltme yapabilirsiniz.

Linklerdeki cihazlar kötü değil fakat ekran, panel, soğutma performansı bakımından TUF daha iyi olur.