Konudaki yorumlari okumadim ama diyecegim tek sey su, 32" eger FPS icin buyuk geliyorsa monitore 24" veya 27" boyutlarina dusecek kadar black bar eklersin veya 4:3 aspect ratio yaparsin olur biter. 540 Hz TN paneli birak 2000 Hz TN panel olsun yine de 4K OLED varken bir anlami yok.
Biraz düşündüm de sanırım 2K 360 Hertz OLED mantıklı gibi geldi. Fiyatı da 540 Hertz TN panel ASUS ile aynı fiyat. Tetiği çekimi sizce son olarak ekleyeceğiniz bir şey var mıdır? 2K ekranda 1080p film izlemek nasıl olur bu arada hiç bilmiyorum. Bunun dışında 27 inçlik bir ekranda rekabetçi oyun oynanır mı onu da bilmiyorum.
Biraz düşündüm de sanırım 2K 360 Hertz OLED mantıklı gibi geldi. Fiyatı da 540 Hertz TN panel ASUS ile aynı fiyat. Tetiği çekimi sizce son olarak ekleyeceğiniz bir şey var mıdır? 2K ekranda 1080p film izlemek nasıl olur bu arada hiç bilmiyorum. Bunun dışında 27 inçlik bir ekranda rekabetçi oyun oynanır mı onu da bilmiyorum.
27 inç ekranda niye 1080p film izleyeceksin ki QHD izle gene.
27 inç ekranda rekabetçi oyun oynanır burada ben 2016 yılından beri 27 inç monitör kullanan biri olarak söylüyorum. Alışınca çok güzel oluyor özellikle uzak mesafe rakiplere karşı daha rahat oynuyosun.
27 inç ekranda niye 1080p film izleyeceksin ki QHD izle gene.
27 inç ekranda rekabetçi oyun oynanır burada ben 2016 yılından beri 27 inç monitör kullanan biri olarak söylüyorum. Alışınca çok güzel oluyor özellikle uzak mesafe rakiplere karşı daha rahat oynuyosun.
540 Hz kateli mi yani? 540 Hz bana hitap eden bir şey değil. 5 yaşındaki çocuğa hiç değil. Ama 4K 5 yaşındaki çocuğa bile hitap eden daha işlevsel bir şey.