Konudaki yorumlari okumadim ama diyecegim tek sey su, 32" eger FPS icin buyuk geliyorsa monitore 24" veya 27" boyutlarina dusecek kadar black bar eklersin veya 4:3 aspect ratio yaparsin olur biter. 540 Hz TN paneli birak 2000 Hz TN panel olsun yine de 4K OLED varken bir anlami yok.

Tamam da 4K OLED veya yeni gelecek monitörler o kadar pahalı olacak ki aynı fiyata hem 140ekran OLED TV hem de 2K360Hz OLED monitör alırsın ayrı ayrı.

Rekabetçi oyunlarda da ben büyük ekran savunan adamım ama ben bile 27 inç ile oynuyorum üstüne çıkmam mesela.

Biraz düşündüm de sanırım 2K 360 Hertz OLED mantıklı gibi geldi. Fiyatı da 540 Hertz TN panel ASUS ile aynı fiyat. Tetiği çekimi sizce son olarak ekleyeceğiniz bir şey var mıdır? 2K ekranda 1080p film izlemek nasıl olur bu arada hiç bilmiyorum. Bunun dışında 27 inçlik bir ekranda rekabetçi oyun oynanır mı onu da bilmiyorum.

Eğer 32 inç sizin için büyük gelecekse 27 inçlerde 2K 360Hz OLED monitörlere bakabilirsiniz bence. Veya çoklu monitöre gidebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz düşündüm de sanırım 2K 360 Hertz OLED mantıklı gibi geldi. Fiyatı da 540 Hertz TN panel ASUS ile aynı fiyat. Tetiği çekimi sizce son olarak ekleyeceğiniz bir şey var mıdır? 2K ekranda 1080p film izlemek nasıl olur bu arada hiç bilmiyorum. Bunun dışında 27 inçlik bir ekranda rekabetçi oyun oynanır mı onu da bilmiyorum.

27 inç ekranda niye 1080p film izleyeceksin ki QHD izle gene.

27 inç ekranda rekabetçi oyun oynanır burada ben 2016 yılından beri 27 inç monitör kullanan biri olarak söylüyorum. Alışınca çok güzel oluyor özellikle uzak mesafe rakiplere karşı daha rahat oynuyosun.

Son düzenleyen: Moderatör:
27 inç ekranda niye 1080p film izleyeceksin ki QHD izle gene.

27 inç ekranda rekabetçi oyun oynanır burada ben 2016 yılından beri 27 inç monitör kullanan biri olarak söylüyorum. Alışınca çok güzel oluyor özellikle uzak mesafe rakiplere karşı daha rahat oynuyosun.
Film sitelerinde 1440p seçeneği yok hocam.

Yapmayın hocam yani gidip 2K OLED monitör alıp HDFİLMCEHENNEMİ kullanmıyosunuzdur umarım :D

Yok sorun olmaz 27 İnç monitörde görüntü bozulması 30-35 santim gibi yakın mesafeden bakarsan belli olur yoksa farketmezsin çok fazla.
Valla tam da o tarz siteleri kullanıyorum. Ben pek anlamıyorum bu tarz sitelerden. Başka bildiğiniz siteler falan mı var ?