Bütçe
55K
1K üstüne koyarsan aslında alabileceğin en iyi model bu fiyat aralığında:

Yoksa bu ama kesinlikle üstekini öneririm.

Victus 16 s1033nt: 144 Hz, 25 ms, %62.5 sRGB panel değerine sahip.
Victus 16 s0001nt: 240 Hz, 3 ms, %100 sRGB.

Aradaki fiyat farkını kesinlikle hak eder bence, uzun ömürlülük açısından iyi panel şart hocam.

sRGB: Renk doğruluğu.
ms: panel tepki süresi, akıcılık da denilebilir.

Son düzenleyen: Moderatör:

Victus 16 S1033NT: 144 Hz, 25 ms, %62.5 sRGB panel değerine sahip.
Victus 16 S0001NT: 240 Hz, 3 ms, %100 sRGB.

Aradaki fiyat farkını kesinlikle hak eder bence, uzun ömürlülük açısından iyi panel şart hocam.

Ms: Panel tepki süresi, akıcılık da denilebilir.

HP Victus çok oneren de var onermeyen de. Zahmet oluyor kusura bakmayın ama bu fiyatı 50'ye çekersek ve buna benzer, isteklerimi karsılayan bi' laptop onerebilir misiniz? Saygılar.

HP Victus çok oneren de var onermeyen de zahmet oluyor kusura bakmayın ama bu fiyatı 50'ye çekersek ve buna benzer bir laptop onerebilir misiniz? Ve tabii ki isteklerimi karsılayan. Saygılar

Bir de o 56K'lik olan uzun yıllar goturur mu?

Hiç bilgisayarım olmadıgı için oyun cok bilmiyorum, sanırım en fazla CS ve Valorant oynarım ya da arkadaslarla FPS oyunu, bu kadar.

Victus 16 s1033nt: 144 Hz, 25 ms, %62.5 sRGB panel değerine sahip.
Victus 16 s0001nt: 240 Hz, 3 ms, %100 sRGB.

ms: panel tepki süresi, akıcılık da denilebilir.

Windows sistemi kurmak zor diyorlar, kolayca halledilebilecek bir şey mi?

Hp victus çok oneren de var onermeyen de zahmet oluyor kusura bakmayın ama bu fiyatı 50'ye çekersek ve buna benzer bi laptop onerebilir misiniz? Ve tabii ki isteklerimi karsılayan. Saygılar.

Bide o 56klik olan uzun yıllar goturur mu?
HP Victus yüzlerce modeli var hocam, bu modelleri iyi.
50'ye alternatifi de önerdim. Ülkede çok stok kalmadı maalesef HP iyi stok getiriyor pek alternatifi yok alternatif cihazların ya fiyatları uçuyor ya da stokları bitiyor. Uzun ömürlü bir cihaz ısınma problemi panel problemi hiçbir şeyi yok. Yeri geldiğinde bataryası uzun ömür sağlar 32 GB RAM ile de geliyor zaten uzun süre değiştirmezsiniz panel olarak zaten üst segment laptop kalitesinde geliyor fiyatında üzmez.

Mac hiç dusunmedim, var mıdır bu fiyata güzel goturebilcek Mac?
Mac'te oyun oynayamazsınız. İşletim sistemi kurmak basit halledersiniz.

Ekran kartı isteyen oyunları oynayamazsin testleri izlesin ARM tabanlı işlemci ARM tabanli laptoplar uzun süre batarya gidiyor ekran kartı mi batarya mi istiyor karar versin.

HP Victus yüzlerce modeli var hocam, bu modelleri iyi.
50'ye alternatifi de önerdim. Ülkede çok stok kalmadı maalesef HP iyi stok getiriyor pek alternatifi yok alternatif cihazların ya fiyatları uçuyor ya da stokları bitiyor. Uzun ömürlü bir cihaz ısınma problemi panel problemi hiçbir şeyi yok. Yeri geldiğinde bataryası uzun ömür sağlar 32 GB RAM ile de geliyor zaten uzun süre değiştirmezsiniz panel olarak zaten üst segment laptop kalitesinde geliyor fiyatında üzmez.

Mac'te oyun oynayamazsınız. İşletim sistemi kurmak basit halledersiniz.
Son olarak hocam ya kardeşim 50k vermişken 5 k daha ver al su bilgisayarı diyecek kadar fark,durum var mıdır arada? Yoksa bu 50klık ta bu isteklerimi yani oyun ,pil ,ekran ,performans yıllarca kullandırır mı kendini? iyi akşamlar hocam

Ekran kartı isteyen oyunları oynayamazsin testleri izlesin ARM tabanlı işlemci ARM tabanli laptoplar uzun süre batarya gidiyor ekran kartı mi batarya mi istiyor karar versin.
Mac için mi diyorsunuz bunu

Mac'lerin ekran kartları RTX kadar iyi değil, RTX gerektiren oyunları oynamak için gaming laptop, dediklerini oynamak için Macbook alınabilir. Gaming notebook taşıması zor olur, bunu biliyorsundur.

Bi' de hocam watt ,nit falan diyorlar, bu onerdiğiniz iki bilgisayarlarin değeri iyi mi, sorun cıkartır mı? Hocam cahilliğime verin ve yazdıgım onceki ve bu soruya da cevap verirseniz çok mutlu olurum, iyi akşamlar. @Ruindry