Bütçe
55.000 TL
55 bin TL'ye iPhone 17e almayı düşünüyorum, konuyu açma sebebim: 55 bin TL'yi iPhone 17'ye vereceğine şunu alsan daha iyi dediğiniz telefonlar var mı? Aldıktan sonra pişman olmamak için başka düşünceleri okumak istedim.
Eğer 128 GB depolama sizin için yeterliyse 16e alabilirsiniz. Aralarındaki temel farklar depolama, işlemci ve MagSafe desteği. A18 işlemci ise hâlâ piyasadaki birçok cihaza taş çıkaracak seviyede güçlü.

Iphone'dan başka kullanamam demiyorsanız ben de S25 Edge öneriyorum. 75 bin liralardan indi bu fiyatlara. 256'lık modelini aldım ben de. Fiyatının en iyisi bence. Çoğu telefonda 1000-1200-1500-1600 şarj döngüsü var. S25 serisinde 2000 şarj döngüsü sunuyor. 2000 defa %100 şarj edince batarya %80 üzeri ömürde oluyor deniyor. Şarjı da öyle abartılı derecede hızlı azalmıyor. Yani sanki 1000 mah bataryası varmış gibi muamele görüyor bu telefon bence. Bu biraz da iyi oldu. Piyasada tutmadı, almadı insanlar. Fiyatı da düştükçe düştü. Bizim işimize yaradı.

55 bin TL'ye iPhone 17e almayı düşünüyorum, konuyu açma sebebim: 55 bin TL'yi iPhone 17'ye vereceğine şunu alsan daha iyi dediğiniz telefonlar var mı? Aldıktan sonra pişman olmamak için başka düşünceleri okumak istedim.
Alınır, gayet iyi. Ben S25 Edge önermiyorum, pil konusunda berbat ve ısınma fazla.

Hocam ben tasarruflu kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. %80-20 arası kullanıyorum. Yanımda 20.000'lik Samsung powerbank da vardır genelde. Hafta içi mobil veriyi açtığım günki kullanımımı atayım buraya. Mobil veri + internet paylaşımı açık kullandım günün 1/4'ünde. Hep wifi'de kullansaydım iki katına yaklaşıyor bu süre.
@Topcu, ayarlardan pil kullanımınızı atma imkanınız var mı? Hem konu sahibi içinde yararlı olur.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20260616_210429_Device care.webp
    Screenshot_20260616_210429_Device care.webp
    117,5 KB · Görüntüleme: 4
Hocam ben tasarruflu kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. %80-20 arası kullanıyorum. Yanımda 20.000'lik Samsung powerbank da vardır genelde. Hafta içi mobil veriyi açtığım günkü kullanımımı atayım buraya. Mobil veri + internet paylaşımı açık kullandım günün 1/4'ünde. Hep Wi-Fi'de kullansaydım iki katına yaklaşıyor bu süre.

Mobil veri + paylaşım ile 4 saat yine iyi.
120 Hz mobil veri yine paylaşımsız 4 saat verir bence.
Wi-Fi 120 Hz de 6 saati görür. İyi iyi.