Yapay zeka iPhone'u direkt ele çöp diyor. Samsung'un edge'si, s25'i, s26'sı hepsi iPhone 17e'den daha iyi diyor. Siz de öyle diyorsunuz. Edge olan 49 bin TL, s26 olan 65 bin TL. s25'i de eledim çünkü s25 alacağına zaten birkaç bin daha koyup s26 alabiliyorsun. Eğer bu fiyat bandında başka model kalmadıysa Edge vs S26 araştırayımBilgi verelimki sizde az çok ihtiyaçlarınıza göre alın.
Eğer batarya daha öncelikse S26 al ama yok kaliteli olsun, ince olsun, kamerası iyi olsun dersen S25 Edge al. Yani senin kullanım ve telefondan beklentine bağlı.
Eğer iPhone tercih edersen 16e tercih et.
Bana kalırsa dediğim gibi bataryada S26, daha kaliteli ve daha iyi kamera istersen S25 Edge.
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 55.000 TL
Bayağı iyi gitmiş bu arada. Demek ki S25 Edge'de pil konusunda fena değil.Hocam ben tasarruflu kullanıyorum. Oyun oynamıyorum. %80-20 arası kullanıyorum. Yanımda 20.000'lik Samsung powerbank da vardır genelde. Hafta içi mobil veriyi açtığım günki kullanımımı atayım buraya. Mobil veri + internet paylaşımı açık kullandım günün 1/4'ünde. Hep wifi'de kullansaydım iki katına yaklaşıyor bu süre.
- Makaleler
- 6
Yapay zekâ iPhone'u direkt ele çöp diyor. Samsung'un Edge'si, S25'i, S26'sı hepsi iPhone 17E'den daha iyi diyor. Siz de öyle diyorsunuz. Edge olan 49 bin TL, S26 olan 65 bin TL. S25'i de eledim çünkü S25 alacağına zaten birkaç bin daha koyup S26 alabiliyorsun. Eğer bu fiyat bandında başka model kalmadıysa Edge vs S26 araştırayım.
Yapay zekâ hâla daha telefon tavsiyesinde dinlemezdim doğru söylese bile. Çünkü bazen sapıtıyor.
Dediğim gibi isteklerinize göre. Küçük ve iyi batarya için S26.
Büyük ve kalite için S25 Edge tercih edin.
Benimki verdi en iyi kararıYapay zekâ hâla daha telefon tavsiyesinde dinlemezdim doğru söylese bile. Çünkü bazen sapıtıyor.
Şahsen bu fiyatlarda Samsung S26, en sorunsuz seçenek gibi duruyor.
S25 Edge'in S26'ya gore avantajlari ekran ozellikleri ve ana kamera performansi seklinde. S26 ise yeni nesil cip, telefoto ve biraz daha iyi batarya. Secim sizde.
Yapay zekâ hâla daha telefon tavsiyesinde dinlemezdim doğru söylese bile. Çünkü bazen sapıtıyor.
Söylediklerinize göre s25 edge daha iyi görünüyor hem de 17 bin tl daha ucuz.S25 Edge'in S26'ya gore avantajlari ekran ozellikleri ve ana kamera performansi seklinde. S26 ise yeni nesil cip, telefoto ve biraz daha iyi batarya. Secim sizde.
- Makaleler
- 6
Söylediklerinize göre S25 Edge daha iyi görünüyor hem de 17 bin TL daha ucuz.
Dediğimiz gibi biz artı ve eksilerini söyledik. Seçim sizde. Hangisi size daha uygun geliyorsa onu seçin.
Amazonda da S26'yı 57 bine buldum. Baya kararsız kaldım yaDediğimiz gibi biz artı ve eksilerini söyledik. Seçim sizde. Hangisi size daha uygun geliyorsa onu seçin.
@jackarmis, hocam, adim adim gidelim. Sizin icin ana kameranin mi kalitesi (Asiri fark yok ama dusuk isikta fark edilir.) daha onemli yoksa telefoto lensin varligi mi? Telefoto kullanir misiniz mesela?
- Makaleler
- 6
Amazon'da da S26'yı 57 bine buldum. Bayağı kararsız kaldım ya.
Eğer batarya, küçük olması önemliyse S26,
Kamera, malzeme kalitesi, ekran ve büyük olması önemliyse S25 Edge.
@Violett in dediği yoldan da gidebilirsiniz yavaş yavaş.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
The Last of Us Part II'nin multiplayer modu için ciddi aşama kat edildi
- christopher moltisanti
-