Bütçe
55.000 TL
OEM'ler toplama olmuyor mu hocam? Bilgisayarcılara pek güvenemiyorum şahsen. Takarken bozarlar, mozarlar. Garantide gümbürtüye gider sonra. 4-5 sene önce bir bilgisayarcıya kasayı format için götürmüştüm. Adam kasayı şak diye masaya çarpmıştı. O zamandan beri çok güvenmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kasa alacaksanız sıfır yani 5070 sistemler 55-60 bin lira toplayabilirsiniz veya hazır kasa alabilirsiniz fakat bunun yanına monitör istiyorsanız işler sıkıntı oluyor o zaman 80-85 binleri bulabilir, bunun gibi.

Monitör falan var. Sadece kasa lazım.

Gereksiz bir soru fakat monitörün OLED ise veya güzel bir IPS ise 5070 sistem alın geçin, indirim de bekleyebilirsiniz ama 55-60'a en fazla 2x8 RAM'li bir sistem alırsınız veya 7500F'li. Toplarsanız birini ikinci el, birini sıfır alıp da toplayabilirsiniz; zahmetli olur ve bilgiliyseniz yapabilirsiniz bunu. 55-60'a temiz 5070 sistem alabiliyorsunuz, 2K rahat, 4K'da oynatır ama zorlanır; DLAA ile veya native'de 70-80 alırsın yani.

Sıfır alacağım da link atabilir misiniz? Sıfır varsa.

Gereksiz bir soru fakat monitörün OLED ise veya güzel bir IPS ise 5070 sistem alın geçin, indirim de bekleyebilirsiniz ama 55-60'a en fazla 2x8 RAM'li bir sistem alırsınız veya 7500F'li. Toplarsanız birini ikinci el, birini sıfır alıp da toplayabilirsiniz; zahmetli olur ve bilgiliyseniz yapabilirsiniz bunu. 55-60'a temiz 5070 sistem alabiliyorsunuz, 2K rahat, 4K'da oynatır ama zorlanır; DLAA ile veya native'de 70-80 alırsın yani.

Sıfır alacağım da link atabilir misiniz? Sıfır varsa.

İnternetten bakabilirsiniz, her türlü siteyi araştırın. Benim burada size önermem doğru olmaz; belki daha ucuzu vardır vs. ama 55 altına 5070 sistem toplayamazsınız. Toplasanız bile berbat bir şey olur, tam performans çalışmaz sistem.