Bütçe
55.000 TL
55'e görmedim ki ben 5070 sistem, ondan size sordum.
İnternetten bakabilirsiniz, her türlü siteyi araştırın. Benim burada size önermem doğru olmaz; belki daha ucuzu vardır vs. ama 55 altına 5070 sistem toplayamazsınız. Toplasanız bile berbat bir şey olur, tam performans çalışmaz sistem.

Son düzenleyen: Moderatör:
55'e görmedim ki ben 5070 sistem, ondan size sordum.

Fırsatlarla belki düşer, ben de görmedim ama indirim olursa bu civarlarda da olabilir. 55'i veren 60'ı da verir zaten. Eğer ucuza kaçmak istiyorsanız ikinci el 3080 Ti sistem alabilirsiniz veya bunun gibi; tabii bunları önermem, risklidir, şansa bırakıyorsun işini. PC'den anlayan birisiysen alırsın.

O işler öyle olmuyor maalesef. 55'i veren 60'ı da verir demek kolay.
Fırsatlarla belki düşer, ben de görmedim ama indirim olursa bu civarlarda da olabilir. 55'i veren 60'ı da verir zaten. Eğer ucuza kaçmak istiyorsanız ikinci el 3080 Ti sistem alabilirsiniz veya bunun gibi; tabii bunları önermem, risklidir, şansa bırakıyorsun işini. PC'den anlayan birisiysen alırsın.

Ben şahsen 6000 seriye çıkmazsa ikinci el sistem bulacağım, böyle yanına da bir OLED monitör çekerim; mis gibi olur. Her konudan anlıyorum, scam yeme ihtimalim daha az.

Ben 23 yaşındayım kral. Ama o ekstradan 5 bini eklemekte zor oluyor. Başkası çıkıyor. Bu paralara bu alınmaz. Yok buna da şu kadar ekle, bu kadar ekle diyor. Böyle ekleye ekleye bitmiyor.

Neredeyse 1 seneye yakın amelelik yapan birisi olarak konuşuyorum yeni reşit olan, paranın nasıl kazanıldığını bilen insana bunlar ucuz gelir almak zorunda değilsin keyfi işler bunlar kardeşim.

Şimdi 5070 için konu açsam kesin birileri gelir. Bu kadar ekle, şu kadar ekle, şunu al derler.

Ben 23 yaşındayım kral. Ama o ekstradan 5bini eklemekte zor oluyor. Başkası çıkıyor. Bu paralara bu alınmaz. Yok bunada şu kadar ekle bu kadar ekle diyor. Böyle ekliye ekliye bitmiyor.

Yapacak bir şey yok; ikinci el 3080 Ti falan alacaksın fazla koyuyorsa. Bana da koyduğu için almıyorum, paramın 3'te 1'i gidiyor; o yüzden gerek yok. Zaten tahminimce aile evinde yaşayan bir insansan bunlar kolay gelir, tek sıkıntısı bizim yaş grubuna pahalı bir sistem için bütün paramı veremem.

Yapacak bir şey yok; ikinci el 3080 Ti falan alacaksın fazla koyuyorsa. Bana da koyduğu için almıyorum, paramın 3'te 1'i gidiyor; o yüzden gerek yok. Zaten tahminimce aile evinde yaşayan bir insansan bunlar kolay gelir, tek sıkıntısı bizim yaş grubuna pahalı bir sistem için bütün paramı veremem.

Aynı şekilde ikinci el kart almam. Sıfır garantili 5060 Ti'lı sistem alır geçerim muhtemelen.

İkinci el sistemler var, bakarsın sahibinden vs. bunun gibi platformlarda şansını orada denersin. 6000 serisine DLSS 5 gelecek ve paramı ileriye saklıyorum. Şu an gaza gelip 5070 Ti alasım var ama alamıyorum, koyuyor mesela.