Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 55.000 TL
Aynı şekilde ikinci el kart almam. Sıfır garantili 5060 Ti'lı sistem alır geçerim muhtemelen.
2K oynatır ama zorlanır kart, çok akıcı bir deneyim alamazsın. İkinci el kart, bilgili birisine bile riskli; şans meselesi.
Son düzenleyen: Moderatör:
Ardasan
Becerikli
İkinci el sistemler var, bakarsın sahibinden vs. bunun gibi platformlarda şansını orada denersin. 6000 serisine DLSS 5 gelecek ve paramı ileriye saklıyorum. Şu an gaza gelip 5070 Ti alasım var ama alamıyorum, koyuyor mesela.
6000 serisi uzunca bir süre gelmez muhtemelen.
2K oynatır ama zorlanır kart, çok akıcı bir deneyim alamazsın. İkinci el kart, bilgili birisine bile riskli; şans meselesi.
5000 serisi gayet iyi, 6000'e ne gerek var? O çıkacak, daha pahalı olacak.
5000 serisinin üretimi de durur o çıkınca.
6000 serisi uzunca bir süre gelmez muhtemelen.
5000 serisi gayet iyi 6000e ne gerek var o çıkacak daha pahalı olacak.
6000 serisi evet pahalı olacak ama fiyat olarak fazla değişmeme ve çok daha iyi gelme ihtimali var; mesela 6070 veya 6060 Ti. Artık 4K'ya 5060 Ti bile ucundan iyi bir performans göstermeye başladı, bu yüzden bilemiyoruz ne olacak tam olarak. Ben de şu an 1 sene daha bekliyorum, 6000 serisine DLSS 5 gelecek, haliyle o kart da daha iyi bir performans gösterecek, bunun gibi düşün.
RedBuLL
Uzman
Bir sistem önerisi yapar mısınız? Teşekkürler.
Oyun oynamak için bu arada.
Bence bütçe artırmaya bak geleceğe yatırım 4-5 sene seni götürecek sistem al kafan rahat olsun.
Bende sistem topluyorum tek tek parçaları seçerek kaliteli bir setup olsun istedim konumda var bakabilirsin.
Batur
Başarılı
Anakartı B650 yapıp almanızı öneririm.
SHERLOCKED
Başarılı
Kendin toplamanı şiddetle öneririm. Lego birleştirmek kadar kolay.
Batur
Başarılı
Tavsiyem AMD almanız yönünde olacak ama teker teker toplarsanız daha iyi sistemler çıkar. Sonradan toplatma ücretleri de çok değil, en kötü kendiniz de toplayabilirsiniz; eskisi kadar karışık değil. Neyi nereye takacağınıza dair her şey kabloların ve anakartın üstünde yazıyor.
Ardasan
Becerikli
Kendin toplamanı şiddetle öneririm. Lego birleştirmek kadar kolay.
Vidalama falan yapmıyor muyuz, zor olmaz mı?
Vidayla kasanın arkasından bir şeyler söküyorlar. Zarar veririm diye korkuyorum açıkçası.