vada
Uzman
Çok iyi olur.Kendisine 5060'lı cihaz teklif edildi, belgeler imzalanıp cihazını verdi ama görseller mevcut. Konuşabilirim.
Selamlar. Bu hafta 2 HP Victus satın aldım. Bu AMD Ryzen 7 cihazlarda bir problem var diyorlar. Bu sorunun mağdurlardan biri benim.
![]()
Ancak şöyle bir durum var ki internette herkes bu sorunun S0 ile R0 serisinde yaşandığını yazmış. Aldığım cihazlardan biri de S0 ve S1 serisi. İlginçtir ki sorun benim S0 cihazımda değil S1 cihazımda meydana geldi. Yine Reddit'te okuduğum kadarıyla biri bu sorunu AMD işlemcide değil Intel işlemcide yaşamış.
Sensörü sökmek bizi biraz dezavantajlı kılar. Ancak yine internette söylenene göre korkunç bir durum daha var mış. Bu sensör...
- Hasan Merkit
- hall sensör hp victus sensör serisi sorunu victus
- Forum: Gaming Laptop
Burada da başka bir kullanıcı S1 serisinde yaşamış.
Haber var mı arkadaşınızdan?Kendisine 5060'lı cihaz teklif edildi, belgeler imzalanıp cihazını verdi ama görseller mevcut. Konuşabilirim.
Selamlar. Bu hafta 2 HP Victus satın aldım. Bu AMD Ryzen 7 cihazlarda bir problem var diyorlar. Bu sorunun mağdurlardan biri benim.
![]()
Ancak şöyle bir durum var ki internette herkes bu sorunun S0 ile R0 serisinde yaşandığını yazmış. Aldığım cihazlardan biri de S0 ve S1 serisi. İlginçtir ki sorun benim S0 cihazımda değil S1 cihazımda meydana geldi. Yine Reddit'te okuduğum kadarıyla biri bu sorunu AMD işlemcide değil Intel işlemcide yaşamış.
Sensörü sökmek bizi biraz dezavantajlı kılar. Ancak yine internette söylenene göre korkunç bir durum daha var mış. Bu sensör...
- Hasan Merkit
- hall sensör hp victus sensör serisi sorunu victus
- Forum: Gaming Laptop
Burada da başka bir kullanıcı S1 serisinde yaşamış.
Son düzenleme: