Detaylar
Kim cevapladı?Smmmhunter
Üstün
İşini fazlasıyla görecektir. Satıcısı Teknobiyotik. Biraz katı bir macundur fakat kalitelidir.
www.akakce.com
Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun gr fiyatı 87,25 TL'den başlayan seçeneklerle Akakçe'de! Arctic MX-6 AR-ACTCP00080A 4 gr Termal Macun indirimlerini yakala, fırsatları kaçırma!
Geraltın kılıcı
Üstün
Az olduğuna bakmayın kaliteli macundur.Yeni AMD Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D işlemci alacağım.
Bunun için güncel termal macun olarak hangi marka alabilirim?
Not: 140 mm çift fanlı kule tipi soğutucum mevcut.
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun - idefix
Thermal Grizzly Kryonaut 1gr 12.5W - Yüksek Performanslı Termal Macun ürününü idefix kalitesiyle satın almak için hemen tıklayın! Tüm Kasa Fanları ürünleri için idefix`i ziyaret edin.
Şehsuvar Kementoğlu
Başarılı
Geçen vatandan termal macun alıyordum bu fiyat bandında Cooler Master vardı bir de 800 900 liralık macunlar vardı. Hacı abi dedim bu ne böyle 3 4 katı. Saçma sapan açıklamalar yaptı yetmez bu dedi 5600 için yav niye yetmesin dedim macunsuz kullanıyorum aylardır 3600ü ısınmıyor bu mu yetmeyecek. Sen bilirsin vallahi bu notebooklar için dedi yav he dedim aldım 250 küsur liraya oyunlarda 60-65i geçmiyor. D
pawEn
Üstün
Bütçeniz nedir? 1-2 kullanım yetsin ama performans açısından daha iyi olsun mu diyorsunuz yoksa uzun süreler kullanayım performansı da yeterli olsun ama çok olsun mu diyorsunuz?Yeni AMD Ryzen 7 Ryzen 7 5700X3D işlemci alacağım.
Bunun için güncel termal macun olarak hangi marka alabilirim?
Not: 140 mm çift fanlı kule tipi soğutucum mevcut.